home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Ανοίγουν 1η Φεβρουαρίου Γυμνάσια – Λύκεια

|

Χρόνος ανάγνωσης

1 λεπτό

|

0 Σχόλια στο Ανοίγουν 1η Φεβρουαρίου Γυμνάσια – Λύκεια
Μαθητής ετοιμάζει την τσάντα του

Βέβαιο θεωρείται ότι τα σχολεία της Δευτεροβάθμιας, δηλαδή Γυμνάσια και Λύκεια θα επαναλειτουργήσουν τη Δευτέρα 1η Φεβρουαρίου. Μάλιστα, σήμερα Παρασκευή 22 Ιανουαρίου, αναμένεται να δοθεί και τυπικά το πράσινο φως από την Επιτροπή Λοιμωξιολόγων για το άνοιγμα.

Άλλωστε, όπως είχε προαναγγείλει και ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης από το βήμα της Βουλής, το άνοιγμα και των υπόλοιπων βαθμίδων αποτελούσε προτεραιότητα για την κυβέρνηση, μετά και το άνοιγμα των Δημοτικών.

Η κυβέρνηση είναι θετική για το άνοιγμα των Γυμνασίων και Λυκείων ακόμα και… αύριο, ωστόσο αυτό απαιτεί προετοιμασία. Για τον λόγο αυτό, οι καθηγητές από Δευτέρα θα πάνε στις σχολικές μονάδες, θα γίνουν οι αναγκαίες προετοιμασίες στις σχολικές τάξεις έτσι ώστε να υποδεχτούν τη 1η Φεβρουαρίου τους μαθητές.

Η ανάσα που πήρε το ΕΣΥ με τους διασωληνωμένους από κορωνοϊό να πέφτουν μετά από μήνες κάτω από 300, έδωσε το έναυσμα και τη βεβαιότητα, πως μπορούν πλέον τα σχολεία όλων των βαθμίδων να ανοίξουν χωρίς φόβο εφόσον ληφθούν όλα τα κατάλληλα μέτρα προστασίας.
 

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis