home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Ποιοι αποφασίζουν αν είναι κατάλληλες οι αθλητικές εγκαταστάσεις στην Αργολίδα

ΔΑΚ Άργους

Με απόφαση του περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα συγκροτήθηκαν ανά Περιφερειακή Ενότητα οι επιτροπές ελέγχου καταλληλότητας των αθλητικών εγκαταστάσεων.

Η σύνθεση της επιτροπής της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας είναι η ακόλουθη:

1) Κατσαφάρα Δήμητρα, κλάδου ΠΕ Μηχανικών/Πολιτικών, υπάλληλο της Δ/νσης Τεχνικών Έργων, Π.Ε. Αργολίδας, ως πρόεδρο της επιτροπής, με αναπληρώτρια την Κοτσοβού Γεωργία-Φαίδρα κλάδου ΠΕ Μηχανικών/Αρχιτεκτόνων, υπάλληλο της ίδιας Διεύθυνσης.

2) Σεραφείμ Μαγδαληνή του κλάδου ΔΕ Πληροφορικής ως Γραμματέα με αναπληρώτρια την Φιλιππουπολίτη Αικατερίνη του κλάδου ΤΕ Διοικητικού – Λογιστικού.

3) Καπετάνιο Κων/νο Επ/γό, πυραγό Π.Υ. Άργους με αναπληρώτρια την Καρτσώλη Αικατερίνη, πυραγό στην Π.Υ. Ναυπλίου.

4) Ιωάννη Σκλήρη, γενικό ιατρό του ΕΣΥ στο Π.Ι. Δρεπάνου, δεν υπήρξε η δυνατότητα να ορισθεί αναπληρωματικό μέλος από τον Ιατρικό Σύλλογο Αργολίδας.

5) Δεμοίρου Αρετή, αστυνομικό υποδιευθυντή, διοικητή του Α.Τ. Άργους-Μυκηνών με αναπληρωτή τον Μπεκιάρη Γεώργιο αστυνόμο Α΄Διοικητή Α.Τ. Ναυπλίου.

Κατά περίπτωση ορίζεται για την περιοχή δικαιοδοσίας Ναυπλίου, ο Πατούρας Στέφανος, υποπλοίαρχος Λιμεναρχείου Ναυπλίου με αναπληρωτή τον Κωνσταντόπουλο Νικόλαο ανθυποπλοίαρχο του ιδίου Λιμεναρχείου και για την περιοχή δικαιοδοσίας Αρχαίας Επιδαύρου ο Ζυγούρης Μάρκος, σημαιοφόρος λιμεναρχείου Αρχαίας Επιδαύρου με αναπληρωτή τον Κυριάκη Θεόδωρο, σημαιοφόρο του ιδίου Λιμεναρχείου.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis