home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΠολιτισμόςΑρχείο

Απόστολος Μπότσος: Κέντρο Πολιτισμού στο Ναύπλιο με προοπτική για το συμφέρον όλων των πολιτών

Την πρόθεση του Δήμου Ναυπλιέων για δημιουργία Κέντρου Πολιτισμού στο Ναύπλιο εξέφρασε πρόσφατα ο δήμαρχος Δημήτρης Κωστούρος, ενώ παράλληλα επιτέθηκε κατά της Επιτροπής Πολιτών που συγκέντρωσε υπογραφές και ετοίμασε και σχετική μακέτα, λέγοντας ότι παραπλάνησαν σημαντικούς ανθρώπους των Τεχνών, των Γραμμάτων και των Επιστημών για να υπογράψουν.

Μεταξύ των πολιτών που υπέγραψαν τη σχετική αίτηση είναι και ο Απόστολος Μπότσος, Επίτιμος Πρόεδρος του Ελεγκτικού Συνεδρίου, Πρόεδρος του Δ. Σ της Εθνικής Πινακοθήκης και Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. της Ζαππείου Επιτροπής.

Με επιστολή του προς το δήμαρχο Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρο, ο Απόστολος Μπότσος χαρακτηρίζει την προσπάθεια του Δήμου επαινετή με μία προϋπόθεση.

Όπως σημειώνει χαρακτηριστικά:

«Κύριε Δήμαρχε, 

Πρόσφατα πληροφορήθηκα τις συνεχείς προσπάθειες του Δήμου μας για τη δημιουργία Κέντρου Πολιτισμού στο Ναύπλιον, σε ιδιόκτητο του Δήμου οικόπεδο, εμβαδού περί τα 900 τμ., και με προοπτική να ανταποκρίνεται και σε μελλοντικές απαιτήσεις (ακόμη και για το έτος 2050).

Κάθε τέτοια προσπάθεια είναι πάντοτε επαινετή και θα υποστηρίζεται από μένα ένθερμα, αρκεί, όπως και οποιαδήποτε άλλη, να είναι δημιουργική και με προοπτική για το συμφέρον των πολιτών της πόλεως του Ναυπλίου (με την ευρύτερη έννοια) και να αποβλέπει στη βελτίωση του επιπέδου παιδείας, πολιτισμού και κοινωνικής ευπρέπειας και παραστάσεως.

Με όλη την αγάπη μου για την γενέτειρα πόλη μου».

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button