home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΡεπορτάζΑρχείο

Lockdown στην Αργολίδα: Πόλη φάντασμα το Ναύπλιο από τις 6 το απόγευμα (Εικόνες)

Σπίτια τους από νωρίς κλείστηκαν οι Ναυπλιώτες, μην έχοντας άλλη επιλογή μετά το σκληρό lockdown που επιβλήθηκε στην Αργολίδα, έπειτα από την έξαρση κρουσμάτων του κορωνοϊού τις τελευταίες ημέρες και παρότι η κατάσταση έδειξε να βελτιώνεται και να ομαλοποιείται το προηγούμενο διήμερο.

Σήμερα ο νομός επέστρεψε σε διψήφιο νούμερο (11 κρούσματα) αλλά τα περίπου 400 rapid test που έγιναν το πρωί της Πέμπτης από την ΚΟΜΥ Αργολίδας, ήταν όλα αρνητικά, στοιχείο ενθαρρυντικό για τη σύντομη απεμπλοκή από τα αυστηρά περιοριστικά μέτρα που έχουν επιβληθεί.

Πρώτη μέρα στο Ναύπλιο που η κυκλοφορία του κόσμου σταματούσε από τις 6 το απόγευμα με την πόλη να παρουσιάζει εικόνα ερήμωσης.

Οι αλλαγές στις μετακινήσεις που επέβαλε στο νομό ο Νίκος Χαρδαλιάς, αποτυπώθηκαν στην Αργολική πρωτεύουσα που παρουσιάζε για ακόμα μια φορά ένα σκηνικό καταθλιπτικό, που θυμίζει πόλη – φάντασμα. Οδηγοί και πεζοί έτρεχαν για να προλάβουν να επιστρέψουν στα σπίτια τους λίγο πριν τις 6, ενώ παράλληλα περιπολικά και μηχανές της αστυνομίας περιπολούσαν και έπιαναν θέσεις για ελέγχους. Περίπτερα και καταστήματα έκλεισαν πριν από τις 6, με εξαίρεση όσα κάνουν delivery.

Άδειοι οι δρόμοι με αστυνομία και λιμενικό να πραγματοποιούν πολλές περιπολίες και να στήνουν μπλόκα για τον εντοπισμό τυχόν παραβατών.

Σαρωτικοί είναι οι έλεγχοι προκειμένου να επιτευχθεί ο στόχος που είναι να περιοριστούν οι μετακινήσεις στο απολύτως αναγκαίο, στο πλαίσιο της αποτροπής της διασποράς της μετάδοσης του κορωνοϊού.

Φωτορεπορτάζ από την έρημη πόλη του Ναυπλίου:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button