home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΚοινωνίαΑρχείο

Κορωνοϊός: Τρομάζουν στην Αρκαδία από τα κρούσματα στην Αργολίδα (Βίντεο)

Στην Αργολίδα υπάρχει μεγάλος αριθμός κρουσμάτων και όταν υπάρχει φωτιά δίπλα, αυτό δεν είναι καλό, γιατί υπάρχει κίνδυνος εξάπλωσης. Αυτό δήλωσε μεταξύ άλλων ο Διευθυντής της Δημόσιας Υγείας της Περιφέρειας Πελοποννήσου Βασίλης Διαμαντόπουλος, μιλώντας στη Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης (drt915.gr).

Η περίπτωση της Αρκαδίας, ενώ το πρόβλημα στην αρχή ήταν πιο συγκεκριμένο, όπως στη Μεγαλόπολη, πλέον ανησυχεί, γιατί υπάρχουν πολλά κρούσματα, τα οποία έχουν εξαπλωθεί σε διάφορες περιοχές του Νομού, σημείωσε ο κ. Διαμαντόπουλος.

Αναφέρθηκε επίσης στην πλημμελή τήρηση των μέτρων από τον κόσμο, τονίζοντας πως το επόμενο διάστημα θα πρέπει να μπούμε σε σκληρό πρόγραμμα, γιατί διαπιστώνει όπως είπε, κόσμο να μην φορά καν μάσκα, λέγοντας χαρακτηριστικά πως το πρόβλημα δεν είναι ποσοτικό, αλλά ποιοτικό.

Όπως είπε κατανοεί ότι ο κόσμος έχει κουραστεί, αλλά μέχρι να δημιουργηθεί ανοσία από το εμβόλιο που είναι η μόνη ελπίδα θα πρέπει να τηρηθούν τα μέτρα, γιατί έρχεται και νέο κύμα και είναι κρίμα να χάσουμε όσα κερδήθηκαν το προηγούμενο διάστημα.

Για τα εμβόλια σημείωσε πως εκείνο που έχει σημασία είναι όλοι οι Υγειονομικοί να κάνουν το εμβόλιο, ώστε και ο κόσμος να πειστεί και τόνισε πως θα πρέπει να υπάρξει μεγαλύτερη πληροφόρηση, αφού έχουμε μεγάλο δρόμο μπροστά μας.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο τις δηλώσεις του κ. Διαμαντόπουλου.

 

 

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button