home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΑυτοδιοίκησηΑρχείο

Πέτρος Καρούζος: Οφειλόμενη απάντηση για την φωτιά στις Μυκήνες

Ο δημοτικός σύμβουλος της ήσσονος μειοψηφίας στον Δήμο Άργους- Μυκηνών, Πέτρος Καρούζος  καλεί τους βουλευτές και την Δημοτική αρχή να ζητήσουν συγνώμη στα όσα εσφαλμένα απέδιδαν στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Άργους:
«Δημοσιεύθηκε το πόρισμα για τα αίτια της πυρκαγιάς στον αρχαιολογικό χώρο των Μυκηνών. Σύμφωνα με το πόρισμα η πυρκαγιά προκλήθηκε από καλώδιο που συνέδεε τις καντίνες που νοικιάζει ο Δήμος με παροχή ρεύματος γεώτρησης του Δήμου Άργους-Μυκηνών, προφανώς παράνομα, χωρίς κανένα έλεγχο από τις υπηρεσίες του Υπουργείου Πολιτισμού. Επομένως, οι ευθύνες στο Δήμο Άργους-Μυκηνών και στο Υπουργείο Πολιτισμού. Όμως θυμόμαστε ότι κατά την εξέλιξη της πυρκαγιάς και αμέσως μετά την κατάσβεση της, τοπικοί βουλευτές και ο Δήμαρχος Άργους-Μυκηνών απέδιδαν ευθύνες στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Άργους, η οποία μαχόταν να σβήσει τη φωτιά χωρίς επαρκείς ποσότητες νερού, αφού αναγκαζόταν να καταφεύγει στα Φίχτια για ανεφοδιασμό νερού.

Τώρα που αποδείχθηκε ότι και έγκαιρα έφθασε η Πυροσβεστική αλλά και διαγνώστηκαν οι υπεύθυνοι της πυρκαγιάς θα ζητήσουν κάποιοι από αυτούς συγνώμη από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Άργους, αναλαμβάνοντας με τον τρόπο αυτό τις ευθύνες τους, που κάποιοι από αυτούς επιχείρησαν να αποποιηθούν και κάποιοι άλλοι (για ακατανόητους λόγους) τους συνέδραμαν σε αυτή τους την προσπάθεια;»   

 

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button