home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΚοινωνίαΑρχείο

Κορωνοϊός: Οι «ιχνηλάτες του Χαρδαλιά» έπιασαν δουλειά στην Πελοπόννησο

Συνάντηση, μέσω τηλεδιάσκεψης, είχε το μεσημέρι σήμερα Δευτέρα 4 Ιανουαρίου ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας με τους 10 συμβασιούχους διαφόρων ειδικοτήτων οι οποίοι προσλήφθηκαν για να στελεχώσουν την Διεύθυνση και τα Τμήματα Πολιτικής Προστασίας στις Περιφερειακές Ενότητες. της Περιφέρειας, μετά από σχετικό πανελλαδικό διαγωνισμό που είχε προκηρύξει η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας.

Οι με 8μηνες συμβάσεις απασχολούμενοι, είπε ο περιφερειάρχης, τίθενται υπό τον συντονιστή και τον διευθυντή πολιτικής προστασίας της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Το βασικό έργο των δέκα αυτών «ιχνηλατών του Χαρδαλιά», σύμφωνα με την προκήρυξη, είναι η ιχνηλάτηση και παρακολούθηση των διαδικασιών απομόνωσης και ελέγχου των ασθενών κορωνοϊού COVID-19 και των στενών επαφών τους, καθώς και η συνδρομή στην αντιμετώπιση κάθε είδους σχετικής, υγειονομικής ή άλλης απειλής, συνεργαζόμενοι με τις Διευθύνσεις Δημόσιας Υγείας.

Τηλεδιάσκεψη του περιφερειάρχη Π. Νίκα με τους νεοπροσληφθέντες συμβασιούχους στην Πολιτική Προστασία της Περιφέρειας Πελοποννήσου

 

Ο περιφερειάρχης σημείωσε παράλληλα, ότι τα δέκα αυτά άτομα θα έχουν παρουσία όπου προκύπτουν προβλήματα πολιτικής προστασίας, ενώ έδωσε εντολή για συνεργασία με τις εθελοντικές οργανώσεις πολιτικής προστασίας ανά Περιφερειακή Ενότητα, προκειμένου να καταγραφούν οι ανάγκες τους ώστε, μετά από τις σχετικές εισηγήσεις, να τις συνδράμει η Περιφέρεια.

Οι προσληφθέντες, ανά Π.Ε., είναι οι εξής:

  • Π.Ε. ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ: Βασιλική – Χρυσάφω Λιώση, Αγγελική Θεοδοσίου
  • Π.Ε. ΑΡΚΑΔΙΑΣ: Κοσμάς Μπλέσιος, Μαρία Παπαδοπούλου, Αθανάσιος Κόκκορης, Νεκταρία – Ευαγγελία Σιάμπου
  • Π.Ε. ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ: Αναστασία Δασκαλοπούλου, Ελενα Γεωργουλή
  • Π.Ε. ΛΑΚΩΝΙΑΣ: Σταυρούλα Σπυράκη, Δήμητρα Μπουζιάνη
  • Π.Ε. ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ: Γιώργος Κωστούλας, Νίκος Παναγόπουλος

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button