Home design
home design

Μητροσύλης ΑΕ για κρούσματα κορωνοϊού: Ανεύθυνες διαδόσεις για πολιτική εκμετάλλευση

Μητροσύλης ΑΕ

Τις τελευταίες ημέρες το ΚΚΕ Αργολίδας και συνδικάτα που πρόσκεινται σε αυτό, με ανακοινώσεις τους εξαπολύουν κατηγορίες προς συγκεκριμένες εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην Αργολίδα ότι δεν τηρούν τα μέτρα για τον κορωνοϊό και ότι έχουν διαπιστωθεί κρούσματα σε αυτές, τα οποία ωστόσο δεν επιβεβαιώνονται από τα επίσημα στοιχεία του ΕΟΔΥ, παρά μόνο από προφορικές δηλώσεις.

Μία απόαυτές τις εταιρείες που ονομάστηκαν από το ΚΚΕ ήταν και η «ΜΗΤΡΟΣΥΛΗΣ ΑΕ» που μάλιστα εξέδωσε σχετική ανακοίνωση, με την οποία βάζει τα πράγματα στη θέση τους.

Όπως σημειώνεται από την εταιρεία:

«Σχετικά με διάφορα δημοσιεύματα, ανακοινώσεις και ανεύθυνες διαδόσεις, οι οποίες αφορούν στην λειτουργία της επιχείρησής μας και την εμφάνιση κρουσμάτων covid-19 σε εργαζόμενούς μας, σας γνωρίζουμε τα εξής:

Η εταιρεία μας, με απόλυτο αίσθημα ευθύνης και σεβασμού στο προσωπικό και τους εργαζόμενούς της, τηρεί απαρέγκλιτα και με απόλυτη ακρίβεια όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά μέτρα και κανονισμούς.

Η εταιρεία μας, βρίσκεται σε συνεχή επαφή και συνεργασία με τις αρμόδιες υπηρεσίες. Στους χώρους εργασίας τηρούνται όλες οι απαραίτητες προβλέψεις και οι εργαζόμενοί μας έχουν υποβληθεί σε όλους τους αναγκαίους ελέγχους και τεστ από τον ΚΟΜΥ.

Οτιδήποτε άλλο διαδίδεται, σκοπό έχει την παραπληροφόρηση, την κακώς εννοούμενη πολιτική εκμετάλλευση και προκαλεί αδικαιολόγητη ανησυχία».

Σχόλια

coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis