Το Ναύπλιο αποχαιρετά τον Υποστράτηγο Αλέξανδρο Πανταζόπουλο

Την τελευταία του κατοικία θα οδηγήσουν συγγενείς και φίλοι τον υποστράτηγο εν αποστρατεία Αλέξανδρο Πανταζόπουλο, την Τετάρτη 10 Ιουνίου.
Κερί πένθος

Η τοπική κοινωνία του Ναυπλίου αποχαιρετά τον Αλέξανδρο Πανταζόπουλο, υποστράτηγο του Πεζικού εν αποστρατεία, έναν άνθρωπο που υπηρέτησε με συνέπεια το στράτευμα και την πατρίδα.

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί την Τετάρτη 10 Ιουνίου, στις 11:00 π.μ., στον Ιερό Ναό των Παμμεγίστων Ταξιαρχών, εντός του κοιμητηρίου της πόλης.

Για όσους επιθυμούν να αποτίσουν φόρο τιμής, η σορός του εκλιπόντος θα βρίσκεται στον Ιερό Ναό από τις 10:30 π.μ. για προσκύνημα. Η οικογένεια καλεί τους συγγενείς και τους φίλους του να παραστούν και να συνοδεύσουν τον Αλέξανδρο Πανταζόπουλο στην τελευταία του κατοικία.

Διαφήμιση

Τον εκλιπόντα αποχαιρετούν η σύζυγός του Νέλλη, τα παιδιά του Στέλλα και Σαλβατόρε, καθώς και οι εγγονές του, Λυδία Μαρία και Αλεξάνδρα Λεμονιά.

Διαφήμιση

Δείτε τις τελευταίες ειδήσεις εδώ

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

newsletter banner anagnostis