Καλαμάτα: Χριστουγεννιάτικο χρώμα στην προκυμαία

Παρουσία πλήθους κόσμου έγινε η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου καραβιού στο λιμάνι
Χριστουγεννιάτικο χρώμα στο λιμάνι Καλαμάτας

Παρουσία πλήθους κόσμου έγινε η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου καραβιού στην κεντρική προκυμαία Καλαμάτας, την Κυριακή 30 Νοεμβρίου.

Την εκδήλωση οργάνωσε το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Καλαμάτας σε συνεργασία με την Κ.Ε. Φάρις και περιελάμβανε Χριστουγεννιάτικες μελωδίες από τα παιδιά του Δημοτικού Ωδείου Καλαμάτας, και συγκεκριμένα από την Παιδική και Νεανική Χορωδία.

Χριστουγεννιάτικο χρώμα στο λιμάνι Καλαμάτας

Ακολουθεί, αύριο Τρίτη 2 Δεκεμβρίου και ώρα 19.00, η φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στην πλατεία 23ης Μαρτίου. Στην εκδήλωση που έχει προγραμματιστεί η Δημοτική Φιλαρμονική θα συμμετέχει με χριστουγεννιάτικες μελωδίες ενώ μικροί μαθητές των ΚΔΑΠ του Δήμου Καλαμάτας και της Κ.Ε. Φάρις αναμένεται να δώσουν ξεχωριστό χρώμα στην εκδήλωση.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

newsletter banner anagnostis