Έφευγαν οι πελάτες από ξενοδοχείο στο Τολό επειδή είχε κοπεί το νερό

Παρέμβαση του Συλλόγου Επαγγελματιών προς τον Δήμο Ναυπλιέων
Τολό

Αναστάτωση είχε προκαλέσει το καλοκαίρι του 2025 στο Τολό η πολύωρη διακοπή υδροδότησης που διήρκεσε περισσότερο από 48 ώρες, με αποτέλεσμα τουρίστες να αποχωρήσουν από καταλύματα και επιχειρήσεις να καταγράψουν σοβαρές απώλειες εσόδων εν μέσω της κορύφωσης της τουριστικής περιόδου.

Μετά το περιστατικό αυτό, ο Σύλλογος Επαγγελματιών Τολού, που δραστηριοποιείται στον τουρισμό, απέστειλε επιστολή προς τον Δήμαρχο Ναυπλιέων, τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου και τους προέδρους των Δημοτικών Κοινοτήτων, ζητώντας ενημέρωση για το εάν έχουν προχωρήσει οι αναγκαίες εργασίες αντικατάστασης των αντλιών στο αντλιοστάσιο Αναβάλου.

Όπως επισημαίνεται, η ομαλή λειτουργία του δικτύου ύδρευσης είναι κρίσιμη για τη διασφάλιση της τουριστικής εικόνας της περιοχής, ενώ ζητείται το θέμα να ενταχθεί στην ημερήσια διάταξη της επόμενης συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

newsletter banner anagnostis