Πρόληψη στα Σταθαίικα με ενημέρωση και θεατρική παρέμβαση

Η εκδήλωση φιλοξενήθηκε στο κυλικείο του Ιερού Ναού Αγίου Ιωάννη του Θεολόγου, με ομιλήτρια την ιατρό Βαλεντίνα Ρούσου.
Πρόγραμμα Υγεία και Πρόληψη στα Σταθαίικα

Την  Κυριακή 5 Οκτωβρίου  πραγματοποιήθηκε για δεύτερη φορά στα Σταθαίικα του Δήμου Άργους – Μυκηνών το πρόγραμμα «Υγεία και Πρόληψη» του Χριστιανικού Φιλανθρωπικού Ομίλου Άργους «Η Αγία Αικατερίνη», κατόπιν αιτήματος των κατοίκων της περιοχής.

Η εκδήλωση φιλοξενήθηκε στο κυλικείο του Ιερού Ναού Αγίου Ιωάννη του Θεολόγου, με ομιλήτρια την ιατρό Βαλεντίνα Ρούσου, η οποία ανέπτυξε με σαφήνεια και ευαισθησία το θέμα του καρκίνου του παχέος εντέρου.

Πρόγραμμα Υγεία και Πρόληψη στα Σταθαίικα

Η δράση πλαισιώθηκε από τη θεατρική παράσταση «Εγώ και το έντερό μου» του Συλλόγου «Πολιτιστική Αργολική Πρόταση», με τη συμμετοχή των Άρη, Ιφιγένειας και Αρετής, οι οποίοι παρουσίασαν το έργο με ζωντάνια και δημιουργικότητα, προσφέροντας ένα ιδιαίτερο μείγμα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας.

Ο Όμιλος εκφράζει την ευγνωμοσύνη του στον π. Νικόλαο Νώτη για τη φιλοξενία και τη στήριξή του, καθώς και στον Πολιτιστικό Σύλλογο για την άριστη συνεργασία και τη σημαντική συμβολή του.

Πρόγραμμα Υγεία και Πρόληψη στα Σταθαίικα

Το πρόγραμμα συνεχίζεται με συνέπεια στις κοινότητες του Δήμου, με στόχο την ενημέρωση, την πρόληψη και την ενίσχυση της δημόσιας υγείας.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

newsletter banner anagnostis