Κιάτο: Τι λέει η Αστυνομία για τον θάνατο της 25χρονης

Σοβαρά τραυματίστηκαν δύο άτομα που επέβαιναν σε φορτηγό – Προανάκριση από το Αστυνομικό Τμήμα Σικυωνίων
Αστυνομία αστυνομικός φάρος

Μια ακόμη τραγωδία στην άσφαλτο σημειώθηκε χθες το πρωί, Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου 2025, στο 60ό χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Κιάτου – Γκούρας, στην Κορινθία.

Σύμφωνα με την αστυνομία, Ι.Χ. επιβατικό όχημα που οδηγούσε 25χρονη ημεδαπή συγκρούστηκε μετωπικά με Ι.Χ. φορτηγό, το οποίο οδηγούσε 70χρονος, έχοντας συνεπιβάτιδα μια 64χρονη γυναίκα. Από τη σφοδρή σύγκρουση, η 25χρονη οδηγός έχασε τη ζωή της, ενώ οι δύο επιβαίνοντες στο φορτηγό τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου.

Το Αστυνομικό Τμήμα Σικυωνίων διενεργεί προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της αστυνομίας αναφέρει τα εξής:

“Χθες (4.9.2025) το πρωί, στο 60ο χλμ της Ε.Ο. Κιάτου – Γκούρας, Ι.Χ. όχημα που οδηγούσε 25χρονη ημεδαπή, συγκρούστηκε με  Ι.Χ. φορτηγό όχημα που οδηγούσε 70χρονος ημεδαπός και στο οποίο επέβαινε 64χρονη ημεδαπή, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό της 25χρονης και τον τραυματισμό του 70χρονου και της 64χρονης συνεπιβάτιδάς του. Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Σικυωνίων”.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

newsletter banner anagnostis