77χρονος βρήκε τραγικό θάνατο στο Λουτράκι

Ο ηλικιωμένος ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από τη θάλασσα – Κατέληξε στο Νοσοκομείο Κορίνθου.

|

Χρόνος ανάγνωσης

1 λεπτό

|

0 Σχόλια στο 77χρονος βρήκε τραγικό θάνατο στο Λουτράκι
Πνιγμός θάλασσα

Τραγική κατάληξη είχε η προσπάθεια διάσωσης ενός 77χρονου λουόμενου στη θαλάσσια περιοχή του Λουτρακίου Κορινθίας, καθώς ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του το απόγευμα της Κυριακής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Λιμενική Αρχή Κορίνθου ειδοποιήθηκε άμεσα για το περιστατικό και στο σημείο έσπευσαν ναυαγοσώστες, οι οποίοι παρείχαν στον ηλικιωμένο άνδρα τις πρώτες βοήθειες. Παρά τις προσπάθειες ανάνηψης, κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Οι ακριβείς συνθήκες του συμβάντος παραμένουν μέχρι στιγμής αδιευκρίνιστες. Το Λιμεναρχείο Κορίνθου, το οποίο έχει αναλάβει την προανάκριση, έχει διατάξει τη διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πελοποννήσου, προκειμένου να εξακριβωθούν τα αίτια του θανάτου.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

newsletter banner anagnostis