Εκτεταμένη διακοπή ρεύματος στο μεγαλύτερο μέρος του Άργους

Εκτός λειτουργίας και τα φανάρια στη συμβολή των οδών Σιμιτζοπούλου και Ναυπλίου
Λάμπα ρεύματος

Σε διακοπή ρεύματος έχει τεθεί πριν από λίγη ώρα, απόγευμα της Τρίτης 29 Ιουλίου 2025, το μεγαλύτερο μέρος του Άργους, προκαλώντας αναστάτωση σε κατοίκους και επαγγελματίες. Η διακοπή αφορά τόσο το κέντρο όσο και περιφερειακές γειτονιές της πόλης.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η βλάβη φαίνεται να είναι εκτεταμένη, με τα συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ να έχουν ήδη κινητοποιηθεί για τον εντοπισμό και την αποκατάσταση του προβλήματος.

Ιδιαίτερη προσοχή απαιτείται από τους οδηγούς, καθώς δεν λειτουργούν τα φανάρια στη συμβολή των οδών Σιμιτζοπούλου και Ναυπλίου, δημιουργώντας αυξημένο κίνδυνο για τροχαία ατυχήματα στο σημείο.

Δεν έχει γίνει ακόμη επίσημη ενημέρωση για τα αίτια της διακοπής ή για τον εκτιμώμενο χρόνο αποκατάστασης της ηλεκτροδότησης.

Οι πολίτες καλούνται να είναι προσεκτικοί, να αποφεύγουν τη χρήση ανελκυστήρων και να προστατεύουν ηλεκτρικές συσκευές μέχρι την οριστική αποκατάσταση.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

nova franchise 370x300
newsletter banner anagnostis