Βουτιές στις νότες… με τους σπουδαστές του Ελληνικού Ωδείου Άργους

Το Ελληνικό Ωδείο Άργους γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Μουσικής με συναυλία
Χορωδία μουσική

Το Ελληνικό Ωδείο Άργους με Καλλιτεχνική Διευθύντρια την Γκότση Μεταξία γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Μουσικής με συναυλία, στην οποία συμμετέχουν οι σπουδαστές των σύγχρονων τμημάτων του (ηλεκτρικής κιθάρας -drums /κρουστών) το Σάββατο 21 Ιουνίου ώρα 20:00 στο Caradu No 8 – Άργος με ελεύθερη είσοδο.

Οι σπουδαστές του τμήματος ηλεκτρικής κιθάρας μετά από μια ετήσια μελέτη -διαδρομή σε κομμάτια Rock/Hard Rock, θα παρουσιάσουν γνωστά & αγαπημένα μουσικά κομμάτια επιλεγμένα από τις δεκαετίες ’70 – ’80 – ’90, σε ερμηνείες solo ή ντουέτο με τον υπεύθυνο καθηγητή του τμήματος.

Στο τμήμα drums/κρουστών, το σύνολο των σπουδαστών ασχολείται με τη θεματική ανάπτυξη & επεξεργασία μουσικής που έχει δημιουργηθεί κυρίως από κρουστά όργανα & το πρόγραμμα που θα παρουσιάσουν περιλαμβάνει μια  ξενάγηση σε διάφορα μουσικά στύλ Rock – Jazz – Funk – Latin στα οποία καθιερώθηκε η εξέλιξη των οργάνων αυτών ενώ η επιρροή τους είναι έκδηλη στη σύγχρονη μουσική σκηνή.

Οι σπουδαστές του εν λόγω τμήματος θα ερμηνεύσουν σε σύνολα με την συμμετοχή του υπεύθυνου καθηγητή τους.

Οι καθηγητές των τμημάτων:

  • Ντόκος Γιώργος/ηλεκτρικής κιθάρας 
  • Μήτρεντζος Αντώνης/drums – κρουστά

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

newsletter banner anagnostis