home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Λακωνία: Δικογραφία για τη σφαγμένη θαλάσσια χελώνα

Ήδη κλήθηκαν και κατέθεσαν οι υπεύθυνοι της δράσης τού Συλλόγου Τουλίπα Γουλιμή, που είχαν αναδείξει το βάρβαρο περιστατικό στην παραλία Χαρακιά
Σφαγμένη χελώνα (2)

Εικόνες ντροπής είχαν εκτυλιχθεί στις 24 Απριλίου στη Χαρακιά Λακωνίας, όταν άγνωστος σκότωσε μία θαλάσσια χελώνα, προκαλώντας τον αποτροπιασμό στις φιλοζωικές οργανώσεις. Τότε, το ζώο ήταν κυριολεκτικά σφαγμένο, από ανθρώπινο χέρι, σύμφωνα με όσα καταμαρτυρούνταν.

Όπως έγινε γνωστό σήμερα το Λιμεναρχείο Γυθείου ανέλαβε πρωτοβουλία και διερευνά το περιστατικό, σχηματίζοντας σχετική δικογραφία.

Ήδη κλήθηκαν και κατέθεσαν οι υπεύθυνοι της δράσης τού Συλλόγου Τουλίπα Γουλιμή, που είχαν αναδείξει το βάρβαρο περιστατικό.

«Επιτέλους, όσοι προβαίνουν σε τέτοιες βάρβαρες και αποτρόπαιες πράξεις, σκοτώνοντας αθώες χελώνες, ας αρχίσουν να νοιώθουν στον σβέρκο τους την ανάσα της Δικαιοσύνης», αναφέρουν χαρακτηριστικά τα μέλη του Συλλόγου.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που στην παραλία της Χαρακιάς βρίσκεται νεκρή χελώνα, σκοτωμένη με ανθρώπινη βαρβαρότητα ή θανάσιμα τραυματισμένη.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis