home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Ηλεία: Ένοπλη ληστεία σε κοσμηματοπωλείο στη Γαστούνη – Άφαντοι οι δράστες

Το Αστυνομικό Τμήμα Γαστούνης και το Τμήμα Ασφαλείας Ήλιδας αναζητούν τους δράστες.
Έκλεψε κοσμήματα από μαγαζί του Ναυπλίου

Υπό την απειλή όπλου εισήλθαν δύο άγνωστοι σε κοσμηματοπωλείο στη Γαστούνη και αφαίρεσαν κοσμήματα και χρυσαφικά μεγάλης αξίας. Με θράσος οι δράστες εισήλθαν στο κατάστημα σε κεντρικό σημείο της κωμόπολης και ασκώντας σωματική βία με απώθηση και ακινητοποίηση της ιδιοκτήτριας στο πάτωμα, αφαίρεσαν από θήκες και βιτρίνα τα κοσμήματα.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της ληστείας η επιχειρηματίας βρισκόταν συνεχώς υπό την απειλή όπλου και μόλις τελείωσε ο συνεργός του από κοινού τράπηκαν σε φυγή προς άγνωστη κατεύθυνση.

Στη συνέχεια κλήθηκε η Αστυνομία και ξεκίνησε τις έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως μέχρι αργά το βράδυ η επιχειρηματίας έδινε κατάθεση στο τοπικό Αστυνομικό Τμήμα προκειμένου να βοηθήσει το έργο των αστυνομικών για την άμεση σύλληψη των δυο ανδρών.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας ‘Ηλιδας σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία σε βάρος δυο αγνώστων δραστών, οι οποίοι χθες το απόγευμα έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους φορώντας (κουκούλες) τύπου full face, εισήλθαν σε κοσμηματοπωλείο και ο ένας δράστης με την άσκηση σωματικής βίας και με την απειλή πιστολιού ακινητοποίησε την ιδιοκτήτρια, ενώ ο συνεργός του αφαίρεσε από τις προθήκες, κοσμήματα συνολικής αξίας 100.000 ευρώ. Ενεργούνται αναζητήσεις για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis