home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Μοναδικές εκδηλώσεις για μικρούς και μεγάλους στο Άργος

Ένα πλούσιο πρόγραμμα περιμένει τους δημότες και επισκέπτες της πόλης
Χριστούγεννα

Ένα πλούσιο εορταστικό πρόγραμμα περιμένει τους δημότες και επισκέπτες που θα βρίσκονται στο Άργος την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2022. Η αρχή θα γίνει στην Αίθουσα Τέχνης & Πολιτισμού «Μέγας Αλέξανδρος», όπου το Δημοτικό Ωδείο Άργους Μυκηνών θα δώσει μια μοναδική συναυλία με τη συμμετοχή της παιδικής & νεανικής χορωδίας, του συνόλου κιθαριστών, σόλο οργάνων, συνόλων εγχόρδων & πνευστών, καθώς και κλασικής ορχήστρας.

Το απόγευμα της Κυριακής, στις 18:00, επίσης στην Αίθουσα Τέχνης & Πολιτισμού «Μέγας Αλέξανδρος», θα πραγματοποιηθεί η διαδραστική παρουσίαση του παιδικού βιβλίου «Το Μαγικό μου Σώμα», της Αλεξίας Πετροπούλου (εκδόσεις Ατρειδών Κύκλος). Στην εκδήλωση θα συμμετάσχουν τα παιδιά του Συλλόγου Πολυτέκνων Άργους & Περιχώρων, καθώς και εκείνα του Δήμου Άργους – Μυκηνών, ενώ παρούσα θα είναι και η ίδια η συγγραφέας. Το βιβλίο διατίθεται δωρεάν, στο πλαίσιο δράσης που υλοποιείται από το Ίδρυμα Καπετάν Βασίλη και Κάρμεν Κωνσταντακόπουλου.

Λίγο αργότερα, στις 18:30 της Κυριακής, 18 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση «Μικρά παραμύθια με μεγάλη καρδιά» στη Δημοτική Παιδική Νεανική Βιβλιοθήκη Άργους. Στην εκδήλωση θα συμμετάσχει η Μυρτώ Ρισσάκη στην αφήγηση, η Καίτη Γρατσέα στη μουσική επιμέλεια, ενώ πιάνο θα παίξουν μαθητές του Δημοτικού Ωδείου Άργους.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis