home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΕκδηλώσειςΑργολίδαFeatured

Μοναδικές εκδηλώσεις για μικρούς και μεγάλους στο Άργος

Ένα πλούσιο πρόγραμμα περιμένει τους δημότες και επισκέπτες της πόλης

Ένα πλούσιο εορταστικό πρόγραμμα περιμένει τους δημότες και επισκέπτες που θα βρίσκονται στο Άργος την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2022. Η αρχή θα γίνει στην Αίθουσα Τέχνης & Πολιτισμού «Μέγας Αλέξανδρος», όπου το Δημοτικό Ωδείο Άργους Μυκηνών θα δώσει μια μοναδική συναυλία με τη συμμετοχή της παιδικής & νεανικής χορωδίας, του συνόλου κιθαριστών, σόλο οργάνων, συνόλων εγχόρδων & πνευστών, καθώς και κλασικής ορχήστρας.

Το απόγευμα της Κυριακής, στις 18:00, επίσης στην Αίθουσα Τέχνης & Πολιτισμού «Μέγας Αλέξανδρος», θα πραγματοποιηθεί η διαδραστική παρουσίαση του παιδικού βιβλίου «Το Μαγικό μου Σώμα», της Αλεξίας Πετροπούλου (εκδόσεις Ατρειδών Κύκλος). Στην εκδήλωση θα συμμετάσχουν τα παιδιά του Συλλόγου Πολυτέκνων Άργους & Περιχώρων, καθώς και εκείνα του Δήμου Άργους – Μυκηνών, ενώ παρούσα θα είναι και η ίδια η συγγραφέας. Το βιβλίο διατίθεται δωρεάν, στο πλαίσιο δράσης που υλοποιείται από το Ίδρυμα Καπετάν Βασίλη και Κάρμεν Κωνσταντακόπουλου.

Λίγο αργότερα, στις 18:30 της Κυριακής, 18 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση «Μικρά παραμύθια με μεγάλη καρδιά» στη Δημοτική Παιδική Νεανική Βιβλιοθήκη Άργους. Στην εκδήλωση θα συμμετάσχει η Μυρτώ Ρισσάκη στην αφήγηση, η Καίτη Γρατσέα στη μουσική επιμέλεια, ενώ πιάνο θα παίξουν μαθητές του Δημοτικού Ωδείου Άργους.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button