home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Δεν πρόλαβαν να δοκιμάσουν τα Μότσαρντ κούγκελ

Συνελήφθησαν δύο άτομα που επιχείρησαν να ταξιδέψουν παράνομα για Αυστρία, μέσω του Κρατικού Αερολιμένα Καλαμάτας

|

Χρόνος ανάγνωσης

1 λεπτό

|

0 Σχόλια στο Δεν πρόλαβαν να δοκιμάσουν τα Μότσαρντ κούγκελ
αεροδρόμιο

Ήθελαν φαίνεται να δοκιμάσουν σοκολατάκια Βιέννης «Μότσαρντ» αλλά τους πρόλαβαν οι ελληνικές λιμενικές αρχές. Συνελήφθησαν, χθες (2.9.2022) το πρωί, στον Κρατικό Αερολιμένα Καλαμάτας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Σταθμού Κρατικού Αερολιμένα Καλαμάτας της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, δύο (2) αλλοδαποί, 27χρονη και 37χρονος, αντίστοιχα, για πλαστογραφία και παράβαση της νομοθεσίας για τους αλλοδαπούς.

Ειδικότερα, οι συλληφθέντες επιχείρησαν να επιβιβαστούν σε πτήση με προορισμό τη Βιέννη Αυστρίας, επιδεικνύοντας, κατά τη διάρκεια του διαβατηριακού ελέγχου, ταξιδιωτικά έγγραφα, αμφιβόλου γνησιότητας.

Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διαβατήρια Γαλλικών Αρχών, ενώ η 27χρονη συνόδευε και το ανήλικο τέκνο της, για το οποίο επέδειξε αμφιβόλου γνησιότητας ταξιδιωτικά έγγραφα, ως επίσης κατασχέθηκαν.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καλαμάτας, ενώ η αστυνομική έρευνα και η προανάκριση διενεργούνται από τον Αστυνομικό Σταθμό Κρατικού Αερολιμένα Καλαμάτας.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis