home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Άργος: Άδειαζαν σπίτια και αποθήκες σε χωριά- Πιάστηκε ο ένας αναζητείται ο συνεργός

Πάνω από 26.000 η μπάζα που έκαναν
Σύλληψη

Στα χέρια των ανδρών του Τμήματος Ασφαλείας Άργους-Μυκηνών έπεσε ένας 51χρονος που μαζί με τον, άγνωστο μέχρι στιγμής συνεργό του, είχαν αδειάσει σπίτια και αποθήκες σε χωριά του Δήμου Άργους-Μυκηνών.

Συγκεκριμένα, οι δύο άνδρες από τις αρχές του περασμένου Δεκεμβρίου έως και τις 25 Απριλίου διέπραξαν συνολικά 8 κλοπές αλλα και 4 απόπειρες κλοπής σε σπίτια και αποθήκες αφαιρώντας χρήματα, χρυσαφικά, εργαλεία, μεταλλικά αντικείμενα και αγροτικά προϊόντα, που σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες τους, είχαν συνολική αξία πάνω από 26.000 ευρώ.

Ο ένας από τους δύο άνδρες δεν ξέφυγε από την τσιμπίδα του νόμου και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών και αποπειρών κλοπών, ενώ στη δικογραφία περιλαμβάνεται και ο άγνωστος συνεργός του.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο συνεχίζονται από το Τμήμα Ασφαλείας Άργους-Μυκηνών για την εξακρίβωση της πιθανής συμμετοχής του 51χρονου σε διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων, καθώς και για την ταυτοποίηση του άγνωστου συνεργού του.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis