home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Σοφία Μπαλάση: Ο μόνος που ενδιαφέρθηκε για το Σπύρο Φωκά ήταν ο Βασίλης Κικίλιας

Ο γνωστός ηθοποιός που διαμένει στο Καλαμάκι Κορινθίας, αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας και επιβίωσης.
Σπύρος Φωκάς

Ο Βασίλης Κικίλιας στηρίζει τον Σπύρο Φωκά σ’ αυτή τη δύσκολη στιγμή της ζωής του, καθώς η κατάσταση της υγείας του είναι αρκετά επιβαρυμένη και η σύνταξη που παίρνει δεν επαρκεί ούτε καν για τα φάρμακά του.

Ο αγαπημένος σταρ του κινηματογράφου ζει μαζί με την σύζυγό του στο Καλαμάκι Κορινθίας, με την κατάσταση της υγείας του να επιδεινώνεται καθημερινά. Αρκετός κόσμος έχει κινητοποιηθεί για να τον βοηθήσει προσφέροντάς του φαγητό.

Μάλιστα η φίλη της οικογένειας, Σοφία Μπαλάση, μέσα από την «Espresso» κάνει έκκληση προς την Πολιτεία αλλά και προς ιδιώτες να βοηθήσουν τον αγαπημένο ηθοποιό. «Είναι μεγάλη ανάγκη αυτή τη στιγμή ο Σπύρος μαζί με τη σύζυγό του να μείνουν σε κάποιο σπίτι κανονικό για να μπορούν να ζουν αξιοπρεπώς. Επίσης, ο Σπύρος χρειάζεται μια γυναίκα να τον φροντίζει, διότι, ενώ η Λίλιαν κάνει ό,τι μπορεί, έχει και αυτή τα δικά της προβλήματα υγείας. Eίναι ντροπή να υπάρχει αυτή η αδιαφορία από το ελληνικό κράτος σε έναν από τους σπουδαιότερους Έλληνες ηθοποιούς» αναφέρει χαρακτηριστικά, προσθέτοντας ότι ο μόνος που ενδιαφέρθηκε ήταν ο Βασίλης Κικίλιας, παρέχοντας στον ηθοποιό φυσιοθεραπεύτρια.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis