home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Φούντωσαν τα τσιγαριλίκια στην Αρκαδία

Απανωτές συλλήψεις για κατοχή μικροποσότητας κάνναβης

|

Χρόνος ανάγνωσης

1 λεπτό

|

0 Σχόλια στο Φούντωσαν τα τσιγαριλίκια στην Αρκαδία
καναβη

Μεγάλη πέραση έχουν τα τσιγαριλίκια και η κάνναβη στην Αρκαδία, αφού μόνο χθες Παρασκευή 23 Ιουλίου, έγιναν δύο συλλήψεις για παρεμφερείς λόγους. Ενώ και η Μεσσηνία ακολουθεί καταπόδας, με πρωταγωνίστρια την Τριφυλία που γενικώς δε λείπει από το αστυνομικό δελτίο για συλλήψεις επ’αφορμή κατοχής κάνναβης.

Αρχικά, λοιπόν, χθες το μεσημέρι στην Τριφυλία συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, ένας 23χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε.

Την ίδια μέρα, κι αφού βράδιασε, ακολούθησαν οι δύο συλλήψεις στην Αρκαδία, σε τοπικές κοινότητες του δήμου Τρίπολης. Πρώτα συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Αρκαδίας, ένας 27χρονος ημεδαπός, γιατί σε έρευνα που έγινε σε όχημα, βρέθηκε τσιγαριλίκι κάνναβης, το οποίο κατασχέθηκε.

Στη συνέχεια, συνελήφθη ένας 41χρονος ημεδαπός, γιατί σε έρευνα που έγινε σε όχημα, βρέθηκε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε.

Και για τις δύο περιπτώσεις προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Τρίπολης.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis