home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Για το απόλυτο μέχρι το τέλος

|

Χρόνος ανάγνωσης

4 λεπτά

|

0 Σχόλια στο Για το απόλυτο μέχρι το τέλος

Σήμερα στο webfreebets.com φιλοξενούμε δύο επίδοξους πρωταθλητές. Λιλ και Ατλέτικο Μαδρίτης προηγούνται στην κούρσα των πρωταθλημάτων τους και αν καταφέρουν να κάνουν το απόλυτο νικών μέχρι το τέλος θα κατακτήσουν τον τίτλο. Αλλιώς θα πρέπει να περιμένουν δώρα από τους αντιπάλους τους. Όπως γίνεται σχεδόν σε κάθε αγωνιστική τελευταία  στην Ισπανία με αγορές διαθέσιμες μέσα από την mobile εφαρμογή του bet365 app.

ΛΙΛ – ΝΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

ΛΙΛ  ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ανατροπή τίτλου στην έδρα της Λυών με 2-3. Σχεδόν σε όλο το πρώτο ημίχρονο η Λυών είχε το πάνω χέρι και μπόρεσε να πετύχει δύο γκολ βάζοντας την Λιλ σε δύσκολη θέση τόσο σε ότι αφορά τον αγώνα, αλλά και προφανώς για την υπόθεση τίτλου. Κατάφερε να πετύχει ένα γκολ στις καθυστερήσεις και αυτό της έδωσε το έναυσμα να κάνει την αντεπίθεση. Και τα κατάφερε καθώς βασιζόμενη στην καλύτερη φυσική κατάσταση που απέδειξε ότι διαθέτει πέτυχε ακόμη δύο γκολ και πήρε τη νίκη τίτλου.

Παρέμεινε στην κορυφή και αν τα καταφέρει να κάνει το 4 στα 4 θα σηκώσει πανάξια τον τίτλο. Το πρόγραμμα είναι βατό και πλέον είναι είναι στο χέρι της και μόνο αν θα φτάσει μέχρι το τέλος. Η Παρί βρίσκεται στον ένα πόντο πίσω και προφανώς δεν θα της συγχωρέσει κάποιο στραβοπάτημα. Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα σήμερα η αποστολή εκτός από τον τραυματία επιθετικό Γουεά.

Στατιστικά Στοιχήματος: Πέντε G/G στα οκτώ τελευταία εντός έδρας ματς. 

ΝΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Νίκη με ανατροπή επί της Μονπελιέ με 3-1. Αν και δεν είχε ουσιαστικό κίνητρο και αυτή που θεωρητικά το ήθελε περισσότερο ήταν η Μονπελιέ, η Νις ήταν αυτή που κυριάρχησε στον αγώνα. Αιφνιδιάστηκε και έμεινε πίσω στο τρίτο λεπτό, αλλά πήρε άμεσα τον έλεγχο του αγώνα και ισοφάρισε μόλις στο 6’ και στη συνέχεια συνέχισε να είναι καταιγιστική και στο 39’ και 40’ κατάφερε να πετύχει άλλα δύο και καθάρισε το ματς.

Η διαφορά που την χωρίζει από την 5η θέση είναι δέκα βαθμοί και με δεδομένο ότι οι διαθέσιμοι πόντοι που μπορεί να πάρει μέχρι το τέλος της σεζόν είναι 12, γίνεται αντιληπτό ότι δεν μπορεί να ελπίζει σε κάτι. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα παρουσιαστεί αδιάφορη ή θα προσφέρει βαθμούς στους αντιπάλους της. Με τις γνωστές απουσίες του μέσου Μαολιντά και του πρώτου σκόρερ της επιθετικού Γκουρί και σήμερα.

Στατιστικά Στοιχήματος: Εφτά G/G στους τελευταίος οκτώ εκτός έδρας αγώνες της.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Η Λιλ όσο και αν το “προσπαθεί” δεν χάνει την πρώτη θέση. Και με βάση την συμπεριφορά της αυτή δεν μπορούμε να στηρίξουμε τον άσο του 1.40. Θα πάμε στα γκολ.

Επιλογή μας το G/G σε απόδοση 2.05

ΕΛΤΣΕ – ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

ΕΛΤΣΕ ΕΙΔΗΣΕΙΣ       
Επιστροφή στις νίκες με το 1-0 επί της Λεβάντε. Μπήκε σαφώς πιο αποφασισμένη από την αδιάφορη αντίπαλό της και ήταν αυτή που είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και δημιουργούσε φάσεις. Αλλά η αναγκαιότητα του αποτελέσματος της δημιουργούσε νευρικότητα και αυτό φαινόταν με τον τρόπο που οι παίκτες της τελείωναν τις φάσεις. Μπόρεσε να πετύχει ένα γκολ και στη συνέχεια μόνη της έγνοια ήταν να το υπερασπιστεί. Και τα κατάφερε. 

Μετά τον σημερινό αγώνα ακολουθεί η αναμέτρηση με την Σοσιεδάδ, η οποία μπορεί και να μην έχει βαθμολογικό κίνητρο τοτε. Πάντως μέχρι το τέλος οι υπόλοιποι αγώνες δείχνουν βατοί και το μόνο που την ενδιαφέρει είναι να μην μπορέσουν να ξεφύγουν η Αλαβές και η Βαγιαδολίδ. Χωρίς προβλήματα η αποστολή της και μόνο ο επιθετικός Καρίγιο δηλώνεται ως αμφίβολος.  

Στατιστικά Στοιχήματος:  Σκοράρει στις τελευταίες έξι εντός έδρας αναμετρήσεις της. 

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Πλήρωσε το κακό πρώτο ημίχρονο και γνώρισε την ήττα με 2-1 στο Μπιλμπάο από την τοπική Αθλέτικο. Όταν οι ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια το σκορ ήταν 1-0 και οι παίκτες του Σιμεόνε βλέποντας την κατάσταση τίτλος να ξεφεύγει από τα χέρια τους μπήκαν πιο αποφασισμένοι και τελικά έφτασαν στο 1-1 στο 78ο λεπτό. Συνέχισαν να πιέζουν προσπαθώντας να φύγουν με τους τρεις βαθμούς, αλλά σε μια αντεπίθεση έγινε το 2-1 και όλα τελείωσαν εκεί.      

Θα μπορούσε να είχε τελειώσει και η υπόθεση τίτλος, αλλά η Μπαρτσελόνα της έκανε ένα ανέλπιστο δώρο στον εξ αναβολής της αγώνα με την Γρανάδα και οι Μαδριλένοι παρέμειναν στην κορυφή της βαθμολογίας. Και πλέον θα πάνε στις 8 του μήνα στο Καμπ Νου για δύο αποτελέσματα. Αν φυσικά δεν αλλάξει κάτι στο ενδιάμεσο. Χωρίς κανένα πρόβλημα απουσίας ή τραυματισμού.   

Στατιστικά Στοιχήματος: Χωρίς νίκη στις πέντε τελευταίες εξόδους της. .

ΠΡΟΤΑΣΗ:Λογικά κάπου εδώ η Ατλέτικο σταματά να κάνει δώρα, αλλά δεν θα αγοράσουμε διπλό στο 1.40. Όσο και αν αποτυπώνει πλήρως τη διαφορά των δύο ομάδων. Όχι όμως και του κινήτρου. Περιμένουμε ένα κλειστό παιχνίδι.

Επιλογή μας το under 2.5 σε απόδοση 1.80

Ενημερωθείτε στο euro2020stoixima.gr για τα τελευταία euro 2020-21 προγνωστικά νικητή της διοργάνωσης και πρώτου σκόρερ που λαμβάνει χώρα 11 Ιουνίου με Ιουλίου στα Ευρωπαϊκα γήπεδα με τη συμμετοχή 24 ομάδων.

21+, Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας. ΚΕΘΕΑ ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ 1114. Οι αποδόσεις ενδέχεται να διαφοροποιηθούν μέχρι την έναρξη των αναμετρήσεων.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis