Με σουγιά και λοστό στο Ναύπλιο – Χειροπέδες σε 19χρονο από την ΟΠΚΕ

Άνδρες της ΟΠΚΕ Αργολίδας εντόπισαν τον νεαρό τα ξημερώματα του Σαββάτου κατά τη διάρκεια ελέγχου. Κατασχέθηκαν τα ευρήματα, ενώ προανάκριση διενεργεί το τοπικό Αστυνομικό Τμήμα.
Σύλληψη

Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκεται από τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου (30/5) ένας 19χρονος στο Ναύπλιο, ο οποίος συνελήφθη έπειτα από στοχευμένο έλεγχο που πραγματοποίησαν άνδρες της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Αργολίδας.

Σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές, κατά τη διάρκεια της έρευνας που διενεργήθηκε στο όχημα στο οποίο επέβαινε ο νεαρός ημεδαπός, εντοπίστηκαν αντικείμενα που εμπίπτουν στη νομοθεσία περί όπλων. Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν έναν σουγιά με μήκος λάμας εννέα εκατοστών, καθώς και έναν λοστό.

Για την υπόθεση διενεργείται προανάκριση από το Αστυνομικό Τμήμα Ναυπλίου, προκειμένου να διαπιστωθούν οι ακριβείς λόγοι κατοχής των εν λόγω αντικειμένων.

Διαφήμιση

Δείτε τις τελευταίες ειδήσεις εδώ

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

newsletter banner anagnostis