Μπορεί το τρένο της παραμονής να είχε ήδη χαθεί για τον Παναργειακό, ωστόσο οι «Λύκοι» απέδειξαν ότι διαθέτουν αγωνιστικό εγωισμό. Το απόγευμα της Κυριακής (19/4), στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής των πλέι άουτ του Β’ Ομίλου της Super League 2, η ομάδα του Άργους επικράτησε με 3-2 του Αιγάλεω.
Το αποτέλεσμα αυτό δεν είχε μόνο χαρακτήρα γοήτρου για τους γηπεδούχους, αλλά αποδείχθηκε καταδικαστικό για τους φιλοξενούμενους, οριστικοποιώντας τον υποβιβασμό τους στη Γ’ Εθνική κατηγορία.
Γκολ και θέαμα στο πρώτο ημίχρονο
Η αναμέτρηση στο ΔΑΚ Άργους ξεκίνησε με τους γηπεδούχους να μπαίνουν δυνατά, αποφασισμένοι να αποχαιρετήσουν το κοινό τους με μια θετική εμφάνιση.
Ο χορός των τερμάτων άνοιξε νωρίς, όταν ο Κονέ στο 15ο λεπτό δοκίμασε το πόδι του από μακριά, πιάνοντας ένα ασύλληπτο σουτ που κατέληξε στα δίχτυα για το 1-0.
Το Αιγάλεω, έχοντας την πλάτη στον τοίχο, έψαξε την αντίδραση και την βρήκε εκμεταλλευόμενο την αμυντική αδράνεια των γηπεδούχων. Ο Αθανασακόπουλος βρέθηκε στην κατάλληλη θέση στο ύψος της μικρής περιοχής και δεν δυσκολεύτηκε να γράψει το 1-1 στο 35ο λεπτό.
Εκεί που όλα έδειχναν ότι οι δύο ομάδες θα πάνε στα αποδυτήρια ισόπαλες, ο Κότζα με ένα τρομερό σουτ εκτός μεγάλης περιοχής έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στον Παναργειακό (2-1), αλλάζοντας τα ψυχολογικά δεδομένα του αγώνα, στο 45ο λεπτό της αναμέτρησης.
Διαχείριση, αγωνία και… τελικό σφύριγμα
Στο δεύτερο ημίχρονο, οι γηπεδούχοι διατήρησαν την υπεροχή τους στο χορτάρι, ελέγχοντας τον ρυθμό απέναντι σε ένα εμφανώς αγχωμένο Αιγάλεω.
Η κυριαρχία του Παναργειακού απέδωσε καρπούς στο 76’. Μετά από μια εξαιρετική σέντρα στην καρδιά της αντίπαλης άμυνας, ο Ναλιτζής διάβασε σωστά τη φάση, πετάχτηκε στην πορεία της μπάλας και με κοντινή προβολή νίκησε τον Καραθανάση, ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 3-1.
Παρά το βαρύ κλίμα, η αθηναϊκή ομάδα προσπάθησε να εξαντλήσει τις πιθανότητές της. Στο 83ο λεπτό, ο Ενόμο βρέθηκε αμαρκάριστος στο δεύτερο δοκάρι και με δυνατή κεφαλιά μείωσε σε 3-2. Το γκολ αυτό έδωσε άγρια ομορφιά στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης, όμως το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το τελικό σφύριγμα του διαιτητή.










