ΜΙΚΡΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣΒάλε Αγγελία ΈΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗΓίνε Συνδρομητής

«Θεραπεία με τη Βοήθεια Σκύλων» στη Νέα Τίρυνθα

Ενημερωτική δράση από τον δήμο Ναυπλιέων
Σκύλος

Ο Δήμος Ναυπλιέων διοργανώνει μια σημαντική ενημερωτική δράση με θέμα τη «Θεραπεία με τη Βοήθεια Σκύλων» και τον καθοριστικό ρόλο της στην ενίσχυση της ψυχικής υγείας και της κοινωνικής υποστήριξης.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 28 Μαρτίου και ώρα 11.30πμ στο Δημοτικό Σχολείο Νέας Τίρυνθας, προσφέροντας στο κοινό την ευκαιρία να γνωρίσει από κοντά τα οφέλη αυτής της καινοτόμου θεραπευτικής προσέγγισης.

Η θεραπεία με τη βοήθεια σκύλων αποτελεί μια εναλλακτική μορφή παρέμβασης που αξιοποιεί τη μοναδική σχέση ανθρώπου-ζώου, συμβάλλοντας στη μείωση του άγχους, την ενίσχυση της συναισθηματικής ευεξίας και την ανάπτυξη κοινωνικών δεξιοτήτων. Μέσα από διαδραστικές παρουσιάσεις και ενημέρωση, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να κατανοήσουν πώς τα εκπαιδευμένα σκυλιά μπορούν να υποστηρίξουν άτομα κάθε ηλικίας.

Διαφήμιση

Υπεύθυνος της δράσης είναι ο διευθυντής του σχολείου, Κώστας Τοκακλίδης, ο οποίος έχει συμβάλει ενεργά στην προώθηση πρωτοβουλιών που ενισχύουν την εκπαιδευτική και κοινωνική κοινότητα. Συμμετέχει και η πενταμελής επιτροπή του δήμου.

Ο Δήμος Ναυπλιέων προσκαλεί όλους τους πολίτες να παρακολουθήσουν την εκδήλωση και να ενημερωθούν για τις δυνατότητες που προσφέρει η θεραπεία με τη βοήθεια ζώων στη βελτίωση της ποιότητας ζωής.

Διαφήμιση

Δείτε τις τελευταίες ειδήσεις εδώ

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

newsletter banner anagnostis