Ένα τραγικό περιστατικό συγκλονίζει την Τρίπολη, καθώς μια 45χρονη αστυνομικός έχασε τη ζωή της μετά από πυροβολισμό με το βράδυ της Παρασκευής.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το περιστατικό σημειώθηκε περίπου στις 23:20, όταν η γυναίκα βρισκόταν στο σπίτι της στην αρκαδική πρωτεύουσα. Κάτω από συνθήκες που μέχρι στιγμής παραμένουν αδιευκρίνιστες, η αστυνομικός φέρεται να πυροβολήθηκε.
Άμεσα ειδοποιήθηκαν οι αρμόδιες αρχές και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έσπευσε στο σημείο για τη μεταφορά της στο νοσοκομείο.
Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα
Η 45χρονη, που υπηρετούσε στο Αστυνομικό Τμήμα Τρίπολης, διακομίστηκε στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης με σοβαρό τραύμα στο κεφάλι. Οι γιατροί κατέβαλαν προσπάθειες για να τη κρατήσουν στη ζωή, ωστόσο περίπου στη 01:00 τα ξημερώματα υπέκυψε στα τραύματά της.
Η είδηση έχει προκαλέσει βαθιά θλίψη και σοκ τόσο στην τοπική κοινωνία όσο και στο αστυνομικό σώμα.
Έρευνα για τις συνθήκες του περιστατικού
Οι αρμόδιες αστυνομικές αρχές διεξάγουν έρευνα προκειμένου να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια και οι συνθήκες που οδήγησαν στην τραγωδία. Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το περιστατικό.











