Τσικνοπέμπτη στην Ερμιονίδα: Στιγμές παράδοσης και γιορτής σε Κρανίδι και Δίδυμα

Ο δήμαρχος Ερμιονίδας Γιάννης Γεωργόπουλος βρέθηκε στις αποκριάτικες εκδηλώσεις
georgopoulos tsiknopempti1

Σε εορταστικό κλίμα γιορτάστηκε η Τσικνοπέμπτη 12 Φεβρουαρίου στην Ερμιονίδα, με εκδηλώσεις στη γειτονιά του Αγίου Κωνσταντίνου στο Κρανίδι και στην πλατεία των Διδύμων.

georgopoulos tsiknopempti

Κάτοικοι κάθε ηλικίας συμμετείχαν στις παραδοσιακές αποκριάτικες δράσεις, τιμώντας τα ήθη και τα έθιμα της περιοχής, σε μια ημέρα αφιερωμένη στη χαρά, τη συνάντηση και τη διατήρηση της πολιτιστικής ταυτότητας του τόπου.

Το μήνυμα του δημάρχου Ερμιονίδας

Παρών στις εκδηλώσεις ήταν ο δήμαρχος Ερμιονίδας, Γιάννης Γεωργόπουλος, ο οποίος με ανάρτησή του αναφέρθηκε στο πνεύμα της ημέρας και στη σημασία της παράδοσης για την τοπική κοινωνία.

Διαφήμιση

«Σήμερα, Τσικνοπέμπτη 12/02, βρεθήκαμε στη γειτονιά του Αγίου Κωνσταντίνου στο Κρανίδι και στην πλατεία των Διδύμων. Ο τόπος μας ζει μέσα από τους ανθρώπους του και η Ερμιονίδα μας ξέρει να κρατά τα έθιμα ζωντανά, να σέβεται την παράδοση και να δημιουργεί στιγμές που μας ενώνουν. Καλή Αποκριά σε όλες και όλους», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Διαφήμιση

Δείτε τις τελευταίες ειδήσεις εδώ

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

newsletter banner anagnostis