Πλέγμα κοινωνικών υπηρεσιών στους δήμους Τρίπολης, Μεγαλόπολης, Γορτυνίας και οι Οιχαλίας

Διακήρυξη δημόσιου, ανοιχτού, ηλεκτρονικού διαγωνισμού
dimos tripolis dimarxeio (1)

Στους δήμους Τρίπολης, Μεγαλόπολης, Γορτυνίας και οι Οιχαλίας βγήκε η διακήρυξη του δημόσιου, ανοιχτού, ηλεκτρονικού διαγωνισμού, για το έργο που έχει να κάνει με το πλέγμα των κοινωνικών υπηρεσιών.

Πρόκειται για μια πράξη που αφορά το σχέδιο της δίκαιης αναπτυξιακής μετάβασης και αναθέτουσα αρχή είναι ο δήμος της Τρίπολης. Ο προϋπολογισμός είναι στα 3,1 εκατ. ευρώ και η δράση, αφορά τη δημιουργία ενός πλέγματος κοινωνικών υπηρεσιών στους εν λόγου δήμους.

Συγκεκριμένα είναι δομές υποστηρικτές για ανέργους νεαρής ηλικίας, για άνεργες μητέρες, για μακροχρόνια ανέργους, για οικονομικά μη ενεργά άτομα και για άτομα που αντιμετωπίζουν κινδύνους φτώχειας και κοινωνικού αποκλεισμού. Οι δομές αυτές, θα υποστηριχτούν και από επιστήμονες συγκεκριμένων ειδικοτήτων.

Διαφήμιση

Η δράση περιλαμβάνει διάφορες υπηρεσίες κοινωνικής υποστήριξης και ενίσχυσης. Η προθεσμία παραλαβής προσφορών και διενέργειας διαγωνισμού είναι η 9η Φεβρουαρίου 2026. Έχει ήδη δημοσιευτεί ο διαγωνισμός στην επίσημη εφημερίδα της Ευρωπαϊκής Ένωση.

Διαφήμιση

Δείτε τις τελευταίες ειδήσεις εδώ

Σχόλια

newsletter banner anagnostis