Αργολίδα: Αγροτικό κάλεσμα για μαζική κινητοποίηση

Συγκέντρωση αγροτών στον κόμβο Μαλαχιά την Κυριακή – «Ο δρόμος γίνεται φωνή, η σιωπή τελείωσε».
αγρότες Αργολίδα μπλόκα

Σε μαζική και μαχητική κινητοποίηση καλούν οι αγρότες της Αργολίδας, ανανεώνοντας το ραντεβού τους στους δρόμους με συγκέντρωση τρακτέρ στο μπλόκο Μαλαχία, στο Άργος, την Κυριακή 4 Ιανουαρίου 2026, στις 09:00 το πρωί.

Το κάλεσμα απευθύνεται σε όλους τους παραγωγούς της περιοχής και όχι μόνο, με κεντρικό μήνυμα ότι «η κατάσταση έχει φτάσει στα όριά της» και ότι οι αγρότες δεν ζητούν προνόμια, αλλά το αυτονόητο: να μπορούν να ζουν από τη δουλειά τους.

«Η σιωπή τελείωσε – ο δρόμος γίνεται φωνή»

Οι αγρότες δηλώνουν πως έχουν εξαντληθεί οικονομικά, δέχονται συνεχείς πιέσεις και δεν βρίσκουν ανταπόκριση στα προβλήματά τους.

Όπως υπογραμμίζεται, η παρουσία των τρακτέρ στους δρόμους δεν αποτελεί επιλογή έντασης, αλλά μέσο διεκδίκησης και επιβίωσης, ενώ προειδοποιούν πως αν τα αιτήματα παραμείνουν αναπάντητα, οι κινητοποιήσεις θα κλιμακωθούν.

Μαζική συμμετοχή με τρακτέρ

Η συγκέντρωση στο μπλόκο Μαλαχία αναμένεται να έχει έντονο αγωνιστικό χαρακτήρα, με συμμετοχή τρακτέρ και αγροτικών μηχανημάτων, στέλνοντας μήνυμα ενότητας και αποφασιστικότητας.

Το σύνθημα «κανένας μόνος του» κυριαρχεί στο κάλεσμα, υπογραμμίζοντας την ανάγκη συλλογικής δράσης σε μια περίοδο που το αγροτικό εισόδημα και η βιωσιμότητα της παραγωγής βρίσκονται υπό πίεση.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ευχές για τις γιορτές

ebea efxes xristougenna 2025 2026
poulas καρτα2026 new
xatzinikolaou efxes2025
mantzounis efxes xristou2025
efxes fragkioudakis 2024 2025
karta labrou xristoygenna2025
kemp banner
logo deyaarm
deyan banner
newsletter banner anagnostis