Ηλεκτρονική προπώληση για τις νέες παραγωγές του ΔΗΠΕΘΕ Καλαμάτας

Χειμερινές παραστάσεις του Δημοτικού Περιφερειακού Θεάτρου Καλαμάτας
Κινηματογράφος σινεμά θεατρική σκηνή

Από την Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2025, ξεκίνησε η ηλεκτρονική προπώληση εισιτηρίων για τις χειμερινές παραστάσεις του Δημοτικού Περιφερειακού Θεάτρου Καλαμάτας.

Το θεατρόφιλο κοινό της πόλης και της ευρύτερης περιοχής μπορεί πλέον να εξασφαλίσει εγκαίρως θέση για τις καλλιτεχνικές προτάσεις μέσω της πλατφόρμας TicketServices.

Η θεατρική παραγωγή «Μόνο 2 Λόγοι», βασισμένη στα κείμενα της Λούλας Αναγνωστάκη και του Ιάκωβου Καμπανέλλη, έχει προγραμματιστεί να κάνει πρεμιέρα το Σάββατο 3 Ιανουαρίου στις 8 μ.μ. στο Μέγαρο Χορού Καλαμάτας.

Ο «πατέρας» και η «μάνα» του νεοελληνικού θεάτρου: ο Ιάκωβος Καμπανέλλης και η Λούλα Αναγνωστάκη ενώνουν τη φωνή τους σε μια ενιαία παράσταση.

Παρά το γεγονός ότι στην νεοελληνική κοινωνία συνηθίζεται να δημιουργούνται οπαδοί και δίπολα ακόμα και σε εκφάνσεις της τέχνης είναι πλέον αντιληπτό ότι αρκετά κοινά στοιχεία χαρακτηρίζουν τους δύο κορυφαίους θεατρικούς συγγραφείς στον πυρήνα της δραματουργίας τους.

Θεματική των έργων τους είναι η μοναξιά, η ενοχή, τα τραύματα και τα αδιέξοδα του Έλληνα των μεταπολεμικών χρόνων, το νέο αστικό τοπίο, οι εθνικές και προσωπικές μας διαψεύσεις. Τους μονόλογους θα ερμηνεύσουν η Ελένη Γερασιμίδου και ο Φίλιππος Σοφιανός.

Οι παραστάσεις θα συνεχιστούν την Κυριακή 4 Ιανουαρίου στις 7 μ.μ. και κάθε Σάββατο και Κυριακή μέχρι τα τέλη Φεβρουαρίου, δίνοντας τη δυνατότητα στο κοινό να απολαύσει το έργο καθ’ όλη τη διάρκεια της χειμερινής περιόδου.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ευχές για τις γιορτές

ebea efxes xristougenna 2025 2026
poulas καρτα2026 new
xatzinikolaou efxes2025
mantzounis efxes xristou2025
efxes fragkioudakis 2024 2025
karta labrou xristoygenna2025
kemp banner
newsletter banner anagnostis