Σε μια σημαντική επιτυχία της Αστυνομίας Τρίπολης, συνελήφθησαν το απόγευμα της 9ης Δεκεμβρίου 2025, ανήλικος ημεδαπός και 22χρονος ημεδαπός, για σειρά κλοπών σε καταστήματα και οχήματα εντός της πόλης.
Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση, ο ανήλικος, μαζί με έναν ανήλικο συνεργό του, διέπραξαν στις 7 Δεκεμβρίου κλοπή σε κατάστημα της Τρίπολης, αφαιρώντας χρήματα και κινητά τηλέφωνα. Μέρος των κλεμμένων αντικειμένων βρέθηκε και αποδόθηκε στον νόμιμο ιδιοκτήτη.
Στη συνέχεια, χθες 9 Δεκεμβρίου, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Τρίπολης, συνελήφθη ο 22χρονος ημεδαπός, καθώς μαζί με τον ανήλικο και με έναν 20χρονο, διέπραξαν δύο περιπτώσεις κλοπής και απόπειρας κλοπής σε οχήματα. Κατά τη διάρκεια ερευνών σε οικίες των δραστών, οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν διαρρηκτικά εργαλεία, που χρησιμοποιούσαν για τις παράνομες ενέργειές τους.











