Η Δημοτική Χορωδία Άργους–Μυκηνών με νέο μαέστρο: Ενθουσιασμός στην πρώτη συνάντηση στη Νέα Κίο

Ο Άρης Πιστόλας συναντήθηκε με τα τμήματα ενηλίκων και παιδιών – Έμφαση στη συμμετοχή πολιτών σε πολιτιστικούς οργανισμούς.
Δημοτική Χορωδία Άργους

Την Τετάρτη 18 Νοεμβρίου στο Πνευματικό Κέντρο Νέας Κίου πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνάντηση της Δημοτικής Χορωδίας του δήμου Άργους Μυκηνών – Τμήματος Νέας Κίου, με τον νέο μαέστρο της κ. Άρη Πιστόλα, μουσικό – εκπαιδευτικό. 

Τον νέο μαέστρο υποδέχθηκαν και καλωσόρισαν ο Δήμαρχος Άργους – Μυκηνών Γιάννης Μαλτέζος συνοδευόμενος από την υπεύθυνη της Δημοτικής Χορωδίας κα Σωτηρία Παπαδοπούλου. Ευχήθηκαν στα μέλη της Δημοτικής Χορωδίας (Τμήμα ενηλίκων & Παιδικό- Νεανικό Τμήμα) να έχουν μια καλή και δημιουργική καλλιτεχνική διαδρομή μαζί με το νέο τους μαέστρο. 

Δημοτική Χορωδία Άργους
ΦΩΤΟ: Δήμος Άργους – Μυκηνών
Δημοτική Χορωδία Άργους
ΦΩΤΟ: Δήμος Άργους – Μυκηνών

Ο Δήμαρχος τόνισε ότι θα συνεχίσει να στηρίζει τις πολιτιστικές του δομές και υποσχέθηκε εντονότερη παρουσία της δημοτικής χορωδίας με περισσότερες εμφανίσεις της σε ολόκληρο το Δήμο Άργους – Μυκηνών. 

Δημοτική Χορωδία Άργους
ΦΩΤΟ: Δήμος Άργους – Μυκηνών

Επισήμανε την σημασία της συμμετοχής των πολιτών σε δημοτικούς οργανισμούς, όπως η δημοτική χορωδία, το δημοτικό θέατρο, το δημοτικό ωδείο, τη δημοτική φιλαρμονική κλπ και την συμβολή αυτών στη βελτίωση της κοινωνικής συνοχής και του πολιτισμού σε μια πόλη. 

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

newsletter banner anagnostis