Η παράταξη του Φώτη Δαμούλου είναι η νικήτρια μετά και την ολοκλήρωση των επαναληπτικών εκλογών στο μεταποιητικό τμήμα του Επιμελητηρίου Αργολίδας, οι οποίες έγιναν έπειτα από κερδισμένη ένσταση που είχε υποβάλλει η παράταξη Βασιλόπουλου.
Με την ενσωμάτωση στο 100% η παράταξη «Συνεργασία Ανάπτυξη» του προέδρου Φώτη Δαμούλου συγκέντρωσε 340 ψήφους έναντι 301 της παράταξης «Αναπτυξιακή Δύναμη» του Θοδωρή Βασιλόπουλου.
Το ποσοστό που συγκεντρώνει ο Δαμούλος είναι 51.83% έναντι 45.88% του Βασιλόπουλου. Τα αντίστοιχα ποσοστά στο ίδιο τμήμα τον Δεκέμβριο του 2024 ήταν 51,94% για τον Δαμούλο και 45,76% για τον Βασιλόπουλο.
Οι έδρες που συνολικά στο μεταποιητικό τμήμα είναι έξι, θα παραμείνουν 4 για τον συνδυασμό Δαμούλου και 2 για τον συνδυασμό Βασιλόπουλου, κάτι που σημαίνει πως οι ισορροπίες στο διοικητικό συμβούλιο δεν αλλάζουν, καθότι η «Συνεργασία Ανάπτυξη» διατηρεί την πλειοψηφία με 3 έδρες περισσότερες (12-9), έχοντας πάλι και τα 6 μέλη της Διοικητικής Επιτροπής να προέρχονται από την παράταξη.
Στις επαναληπτικές εκλογές που διεξήχθησαν στο Κρανίδι και το Άργος, ψήφισαν συνολικά 656 μέλη του Μεταποιητικού Τμήματος (έναντι 566 μελών τον Δεκέμβριο του 2024), με ποσοστό συμμετοχής 61,42%.