Καλαμάτα: Τον τσάκωσαν την ώρα που προσπαθούσε να μπει σε σπίτι

Η ΟΠΚΕ Μεσσηνίας εντόπισε τον 45χρονο που είχε στην κατοχή του ηρωίνη και χάπια.
Διαρρήκτης διάρρηξη

Στα χέρια της αστυνομίας βρέθηκε ένας 45χρονος ημεδαπός το μεσημέρι της Κυριακής, 14 Σεπτεμβρίου 2025, σε χωριό του Δήμου Καλαμάτας, ύστερα από επιχείρηση της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας.

Όπως προέκυψε, ο άνδρας αποπειράθηκε να εισέλθει σε οικία με σκοπό την κλοπή. Ωστόσο έγινε αντιληπτός από τους κατοίκους και τράπηκε σε φυγή, χωρίς να καταφέρει να ολοκληρώσει την πράξη του.

Οι αστυνομικοί τον εντόπισαν λίγο αργότερα και κατά τον έλεγχο βρέθηκαν στην κατοχή του:

  • Μικροποσότητα ηρωίνης
  • Είκοσι επτά (27) ναρκωτικά δισκία

Τα ναρκωτικά κατασχέθηκαν, ενώ ο συλληφθείς αντιμετωπίζει κατηγορίες για απόπειρα κλοπής και παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

Την προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Καλαμάτας.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της αστυνομίας αναφέρει τα εξής:

“Συνελήφθη, χθες (14.9.2025) το μεσημέρι, σε τοπική κοινότητα του δήμου Καλαμάτας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, 45χρονος ημεδαπός, γιατί όπως προέκυψε, λίγο νωρίτερα, αποπειράθηκε να εισέλθει σε οικία με σκοπό την κλοπή, πλην όμως έγινε αντιληπτός και τράπηκε σε φυγή, χωρίς να ολοκληρώσει την πράξη του. Επιπλέον, στην κατοχή του, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν, μικροποσότητα ηρωίνης καθώς και -27- ναρκωτικά δισκία. Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Καλαμάτας”.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

newsletter banner anagnostis