Η Παλαιά Επίδαυρος γεμίζει κλασικές μοτοσικλέτες – 31η Πανελλήνια Συγκέντρωση

Ένα τριήμερο γεμάτο μουσική, εκδρομές και μοτοπαιχνίδια στο Camping Nicolas 1, 12-14 Σεπτεμβρίου
κλασική μοτοσικλέτα klasiki motosikleta gemini generated image anwgn3anwgn3anwg

Η Παλαιά Επίδαυρος ετοιμάζεται να φιλοξενήσει μία από τις πιο σημαντικές εκδηλώσεις για τους φίλους των κλασικών δύο τροχών: την 31η Πανελλήνια Συγκέντρωση Κλασικής Μοτοσικλέτας – 25η Melody Pipes.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το τριήμερο 12-14 Σεπτεμβρίου, στο ειδυλλιακό Camping Nicolas 1, μόλις 1,5 χλμ από το λιμάνι της Αρχαίας Επιδαύρου και δίπλα στη διάσημη Βυθισμένη Πολιτεία.

Οι συμμετέχοντες θα απολαύσουν ένα μοναδικό τριήμερο με:

  • Κατασκηνωτική εμπειρία δίπλα στη θάλασσα
  • Τοπικές εκδρομές με κλασικές μοτοσικλέτες
  • Μοτοπαιχνίδια και καλλιστεία μοτοσικλετών
  • Τον αγαπημένο διαγωνισμό Melody Pipes, που φέτος διεξάγεται για 25η χρονιά

Η μουσική θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο, καθώς το βράδυ του Σαββάτου, 13 Σεπτεμβρίου, η Vanila Swing Band θα ανεβάσει τη διάθεση με ζωντανό rock πρόγραμμα.

Η Ελληνική Λέσχη Φίλων Κλασικής Μοτοσικλέτας και το Ducati Club Hellas 1990, συνδιοργανωτές της εκδήλωσης, καλούν όλα τα μέλη και τους φίλους να συμμετάσχουν σε αυτό το μοναδικό ραντεβού.

Η 31η Πανελλήνια Συγκέντρωση Κλασικής Μοτοσικλέτας στην Παλαιά Επίδαυρο υπόσχεται να αποτελέσει το πιο μελωδικό και μοτοσικλετιστικό κλείσιμο του καλοκαιριού.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

newsletter banner anagnostis