Το Ναύπλιο δεν είναι μόνο ένας από τους πιο ρομαντικούς προορισμούς της Ελλάδας, αλλά κι ένας τόπος που την αυγή αποκαλύπτει μια μαγευτική ηρεμία. Την Κυριακή 27 Ιουλίου, ο φακός του Δημήτρη Μπέκα κατέγραψε μοναδικές εικόνες από την πόλη που ξυπνά στο πρώτο φως της ημέρας.
Οι αχτίδες του ήλιου λούζουν με ζεστό, χρυσαφένιο χρώμα τα νεοκλασικά κτίρια, ενώ στο φόντο δεσπόζει το επιβλητικό Παλαμήδι.

Την ίδια στιγμή, η ήρεμη θάλασσα του Αργολικού αντανακλά ένα πολυτελές σκάφος, δίνοντας στο λιμάνι μια αίσθηση κοσμοπολίτικης γαλήνης.
Το Ναύπλιο, με τα χρώματα της αυγής και τους δρόμους που ξυπνούν αργά, αποδεικνύει για ακόμη μια φορά γιατί θεωρείται ιδανικός προορισμός για ρομαντικές και χαλαρωτικές αποδράσεις.
Αιώρα και θάλασσα, το απόλυτο καλοκαιρινό όνειρο
Λίγο πιο πέρα, στην παραλία της Αρβανιτιάς, το σκηνικό είναι εντελώς διαφορετικό αλλά εξίσου γοητευτικό. Επισκέπτες έχουν στήσει αιώρες κάτω από τα δέντρα, απολαμβάνοντας το ελεύθερο κάμπινγκ δίπλα στη θάλασσα, σε μια εικόνα που θυμίζει καλοκαιρινό όνειρο.
Η περιοχή αυτή έχει γίνει αγαπημένος προορισμός για όσους θέλουν να συνδυάσουν χαλάρωση, φύση και τη δροσερή αύρα της Αργολίδας.
Οι εικόνες με τις πολύχρωμες αιώρες, τις πευκοβελόνες και το γαλάζιο της θάλασσας συμπληρώνουν το καλοκαιρινό παζλ της αργολικής πρωτεύουσας.


