Ο Δήμος Ναυπλιέων ενημερώνει τους πολίτες ότι το Σάββατο 12 Ιουλίου 2025, από τις 20:00 έως και τις 23:30, θα πραγματοποιηθεί προσωρινή διακοπή και εκτροπή της κυκλοφορίας στη συμβολή των οδών Βυζαντίου και Αγίου Ανδριανού στον Συνοικισμό Ναυπλίου, λόγω της διεξαγωγής θεατρικής παράστασης.
Η παράσταση φέρει τον τίτλο «Άγιος Νεκτάριος: Από τη Γη στον Ουρανό» και θα παρουσιαστεί στον προαύλιο χώρο του Ιερού Ναού Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης.
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και σήμανση
Για τη διευκόλυνση των θεατών και την ασφαλή διεξαγωγή της παράστασης, η κυκλοφορία θα διακοπεί πλήρως στο σημείο, με την τοποθέτηση:
- Σήμανσης Ρ–07 (Απαγορεύεται η είσοδος σε όλα τα οχήματα),
- Ενημερωτικής πινακίδας «ΔΡΟΜΟΣ ΚΛΕΙΣΤΟΣ»,
- Μεταλλικών κινούμενων κιγκλιδωμάτων και προειδοποιητικών ταινιών.
Οι προσωρινές ρυθμίσεις κυκλοφορίας έχουν εγκριθεί από τη Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Ναυπλιέων και τηρούν όλες τις προβλέψεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, με τη σύμφωνη γνώμη της τοπικής Αστυνομικής Αρχής.