Ο Δημήτρης Καμπόσος, πρώην δήμαρχος Άργους – Μυκηνών και νυν επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης του Δήμου, έκανε μια αιφνιδιαστική ανάρτηση στα social media με σαφείς αιχμές για διαπλοκή του ΟΠΕΚΕΠΕ στην περιοχή του Άργους:
Όπως έγραψε: «Κουπεπε – κουπεπε. Τι έγινε στο Άργος με τον Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε? ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΣΑΣ! (Σε λίγο Ονόματα κλεφτών)»

Η αναφορά αυτή έρχεται εν μέσω των αποκαλύψεων στο σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ, με τη δικογραφία που αριθμεί πάνω από 3.000 σελίδες να περιλαμβάνει ηχητικά ντοκουμέντα και συνομιλίες των εμπλεκόμενων.
Στο επίκεντρο της δημοσιότητας βρίσκεται η αποκάλυψη περί παρανομιών με επιδοτήσεις, που περιλαμβάνει στελέχη του ΟΠΕΚΕΠΕ και πολιτικούς, όπως αναφέρει η δικογραφία. Τα στοιχεία αποδεικνύουν ότι υπήρξαν πιέσεις και ρουσφέτια, όπου διάφορες «φιλικές» αγροτικές επιχειρήσεις εξασφάλιζαν επιδοτήσεις παράνομα.
Ο κ. Καμπόσος προαναγγέλλει τώρα ότι θα αποκαλύψει συγκεκριμένα ονόματα και ζητά εξηγήσεις για τις επιδοτήσεις που φαίνεται να κατευθύνθηκαν στο Άργος. Η ανάρτησή του έχει προκαλέσει ποικίλα σχόλια, καθότι η Αργολίδα φαίνεται όντως να εμπλέκεται στο σκάνδαλο, μέσω 80.000 νέων στρεμμάτων με πορτοκαλιές που ξεφύτρωσαν ξαφνικά μέσα σε ένα χρόνο, παράγοντας 56.000 τόνους πορτοκάλια τα οποία φαίνεται στα χαρτιά να διατέθηκαν προς χυμοποίηση, χωρίς ωστόσο να έχει τεκμηριωθεί ούτε η παραγωγή αυτών των ποσοτήτων, ούτε η διάθεσή τους σε χυμοποιούς.
Η τοπική κοινωνία αναμένει τις εξελίξεις στην υπόθεση, με ερωτήματα για διαφάνεια, διασπάθιση κοινοτικών πόρων και πελατειακές σχέσεις.