Σήμερα η κηδεία της Σεβαστής Αργυρίου στο Ναύπλιο

Έφυγε από τη ζωή η μητέρα του εκδότη Γιώργου Αργυρίου – Το ψήφισμα της Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου (ΕΙΕΤ)
Σεβαστή Αργυρίου - sevasti arguriou

Σε ηλικία 88 ετών «έφυγε» από τη ζωή η Σεβαστή Αργυρίου, μητέρα του εκδότη, Γιώργου Αργυρίου, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά της, τους οικείους της και τον δημοσιογραφικό κόσμο.

Η εκλιπούσα υπέστη ανακοπή καρδιάς, μετά από μακρά περίοδο κατά την οποία αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας. Η κηδεία της Σεβαστής Αργυρίου θα τελεστεί σήμερα, Δευτέρα 16 Ιουνίου 2025, στις 7:00 το απόγευμα, στον Ιερό Ναό Ευαγγελίστριας Ναυπλίου.

Με την ανακοίνωση του θανάτου της, συνεδρίασε εκτάκτως το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου (ΕΙΕΤ), στην οποία ο Γιώργος Αργυρίου, εκδότης και ιδιοκτήτης της εφημερίδας Αργολική Ανάπτυξη, κατέχει τη θέση του Ειδικού Γραμματέα.

Το Δ.Σ. εξέδωσε ομόφωνο ψήφισμα, με το οποίο αποφάσισε:

  1. Να υποβάλλει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια της εκλιπούσης.

2. Να δημοσιευτεί το παρόν ψήφισμα αδαπάνως στις εφημερίδες των μελών της ΕΙΕΤ σε όλη την επικράτεια.

Σχόλια

nova franchise 370x300
newsletter banner anagnostis