Σε ηλικία 88 ετών «έφυγε» από τη ζωή η Σεβαστή Αργυρίου, μητέρα του εκδότη, Γιώργου Αργυρίου, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά της, τους οικείους της και τον δημοσιογραφικό κόσμο.
Η εκλιπούσα υπέστη ανακοπή καρδιάς, μετά από μακρά περίοδο κατά την οποία αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας. Η κηδεία της Σεβαστής Αργυρίου θα τελεστεί σήμερα, Δευτέρα 16 Ιουνίου 2025, στις 7:00 το απόγευμα, στον Ιερό Ναό Ευαγγελίστριας Ναυπλίου.
Με την ανακοίνωση του θανάτου της, συνεδρίασε εκτάκτως το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου (ΕΙΕΤ), στην οποία ο Γιώργος Αργυρίου, εκδότης και ιδιοκτήτης της εφημερίδας Αργολική Ανάπτυξη, κατέχει τη θέση του Ειδικού Γραμματέα.
Το Δ.Σ. εξέδωσε ομόφωνο ψήφισμα, με το οποίο αποφάσισε:
- Να υποβάλλει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια της εκλιπούσης.
2. Να δημοσιευτεί το παρόν ψήφισμα αδαπάνως στις εφημερίδες των μελών της ΕΙΕΤ σε όλη την επικράτεια.