banner ΕΟΣΣ food fest 2504 1280x350 01

Αλλάζει πρόσωπο η είσοδος του Κρανιδίου – Νέα έργα με φόντο την τουριστική σεζόν

Υπογράφηκε η σύμβαση για τη συντήρηση και αποκατάσταση της Επ. Οδού Νο 4 από την Περιφέρεια Πελοποννήσου – Αναβάθμιση με χρηματοδότηση 500.000 ευρώ

Την έναρξη ενός σημαντικού έργου οδικής αναβάθμισης σηματοδοτεί η υπογραφή της σύμβασης για τη «Συντήρηση – Αποκατάσταση της εισόδου Κρανιδίου (Επ. Οδός Νο 4)», συνολικού προϋπολογισμού 500.000 ευρώ, με χρηματοδότηση από τους Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους (Κ.Α.Π.) της Π.Ε. Αργολίδας.

Το έργο αφορά τη βελτίωση της κύριας πρόσβασης προς το Κρανίδι, ενισχύοντας την ασφάλεια και τη λειτουργικότητα ενός δρόμου που εξυπηρετεί καθημερινά τόσο τους μόνιμους κατοίκους όσο και τους χιλιάδες επισκέπτες που κατακλύζουν την περιοχή ιδιαίτερα κατά τους θερινούς μήνες.

Με αφορμή την υπογραφή της σύμβασης, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Δημήτρης Πτωχός δήλωσε: «Η αναβάθμιση της εισόδου του Κρανιδίου είναι ένα έργο ουσίας για την τοπική κοινωνία, την τουριστική ανάπτυξη και – πάνω απ’ όλα – την ασφάλεια των μετακινήσεων. Στην Περιφέρεια Πελοποννήσου επενδύουμε συστηματικά σε κρίσιμες υποδομές, με στρατηγική στόχευση και ξεκάθαρο αναπτυξιακό προσανατολισμό».

Η σύμβαση του έργου υπεγράφη από τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Αργολίδας, Βασίλη Σιδέρη, παρουσία των υπηρεσιακών παραγόντων και του αναδόχου.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Exit mobile version