Στα δικαστήρια Κορίνθου ο «Παλαιοχριστιανός» – Κατηγορείται και για αιμομιξία

Κατηγορείται για ενδοοικογενειακή βία, οπλοκατοχή και γενετήσιες πράξεις μεταξύ συγγενών
Παλαιοχριστιανός

Στα δικαστήρια Κορίνθου οδηγήθηκε σήμερα πρωί, Πέμπτη 3 Απριλίου, ο Μανώλης Καλαϊτζιδάκης, γνωστός ως «Παλαιοχριστιανός», ο οποίος συνελήφθη στα Καμίνια τη Δευτέρα.

Ο κατηγορούμενος βρίσκεται αντιμέτωπος με τρεις σοβαρές κατηγορίες: ενδοοικογενειακή βία, οπλοκατοχή – οπλοχρησία και γενετήσιες πράξεις μεταξύ συγγενών.

Η σύλληψη στα Καμίνια και η μεταγωγή του

Ο 47χρονος εντοπίστηκε το μεσημέρι της Δευτέρας να κινείται πεζός στη Λεωφόρο Θηβών, κοντά στη δομή φιλοξενίας όπου διαμένουν τα ανήλικα παιδιά του, η επιμέλεια των οποίων του έχει αφαιρεθεί.

Μετά από ειδοποίηση της Άμεσης Δράσης, προσήχθη στο Αστυνομικό Τμήμα Καμινίων, όπου διαπιστώθηκε ότι εκκρεμούσε σε βάρος του ένταλμα σύλληψης για τα αδικήματα της ενδοοικογενειακής βίας, σωματικής βλάβης και έκθεσης ανηλίκων σε κίνδυνο.

Αρνείται τις κατηγορίες

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, η συνήγορός του δήλωσε πως ο “παλαιοχριστιανός” αρνείται κάθε κατηγορία που του αποδίδεται.

Ωστόσο, οι Αρχές συνεχίζουν τις έρευνες για την υπόθεση, ενώ η απόφαση για την προφυλάκισή του αναμένεται τις επόμενες ημέρες.

Σχόλια

ktimatologio 300x250

Ευχές για τις γιορτές

ebea efxes xristougenna 2025 2026
poulas καρτα2026 new
xatzinikolaou efxes2025
mantzounis efxes xristou2025
efxes fragkioudakis 2024 2025
karta labrou xristoygenna2025
kemp banner
newsletter banner anagnostis