Μεσσηνία: Τέλος από το ΠΑΣΟΚ ο Σπύρος Πώρος – «Δεν έχει κανένα νόημα»

Την απόφασή του να αποχωρήσει από το ΠΑΣΟΚ ανακοίνωσε ο γνωστός φωτογράφος, υποψήφιος βουλευτής Μεσσηνίας στις τελευταίες εκλογές.
Σπύρος Πώρος

Την απόφασή του να αποχωρήσει από το ΠΑΣΟΚ ανακοίνωσε ο Σπύρος Πώρος, υποψήφιος βουλευτής Μεσσηνίας στις τελευταίες εκλογές.

Ο γνωστός φωτογράφος αναφέρει σε ανάρτησή του στο Facebook ότι η παρουσία του στο κόμμα «δεν έχει κανένα νόημα», σημειώνοντας ότι «έχει κλονιστεί ανεπανόρθωτα η εμπιστοσύνη μου στην ηγεσία και ένα μεγάλο μέρος των στελεχών».

Η ανάρτηση του Σπύρου Πώρου

Η ανάρτηση του Σπύρου Πώρου για την αποχώρησή του από το ΠΑΣΟΚ:

«Όταν αποφάσισα να ασχοληθώ με την ενεργό πολιτική, το έκανα αποκλειστικά και μόνο διότι ήθελα να βοηθήσω με τις γνώσεις μου και την εμπειρία μου, την χώρα μου με μόνη κατεύθυνση την κοινωνική δικαιοσύνη.

Ως σοσιαλιστής υπηρέτησα αυτό τον σκοπό ανά τον κόσμο, χωρίς καμία υστεροβουλία. Δυστυχώς η ένταξή μου στο ΠΑΣΟΚ μετά από παρότρυνση φίλων, δεν μου έδωσε την πληρότητα του ότι θα μπορούσα να αλλάξω και να συνεισφέρω στο αλλοιωμένο πολιτικό σκηνικό, όπου βασιλεύει το γλείψιμο και η βρωμιά.

Επειδή μετά από μια στάση αναμονής που τήρησα καταρχάς, βλέπω ότι η παρουσία μου στο ΠΑΣΟΚ δεν έχει κανένα νόημα και έχει κλονιστεί ανεπανόρθωτα αυτή τη φορά η εμπιστοσύνη μου στην ηγεσία και ένα μεγάλο μέρος των στελεχών, αποχωρώ. Σας παρακαλώ όπως με διαγράψετε».

Σχόλια

ktimatologio 300x250

Ευχές για τις γιορτές

ebea efxes xristougenna 2025 2026
poulas καρτα2026 new
xatzinikolaou efxes2025
mantzounis efxes xristou2025
efxes fragkioudakis 2024 2025
karta labrou xristoygenna2025
kemp banner
newsletter banner anagnostis