Τραγωδία στο Άργος: 56χρονος εργαζόμενος στην καθαριότητα πέθανε εν ώρα εργασίας

Οι συνάδελφοί του που βρίσκονταν μαζί του αντιλήφθηκαν άμεσα την κατάσταση και ειδοποίησαν ασθενοφόρο

Μια τραγική είδηση συγκλόνισε σήμερα το πρωί την τοπική κοινωνία του Δήμου Άργους-Μυκηνών, όταν ένας 56χρονος εργαζόμενος στην καθαριότητα έχασε ξαφνικά τη ζωή του κατά τη διάρκεια της βάρδιας του. Το περιστατικό συνέβη στην παραλιακή οδό Δαλαμανάρας – Νέας Κίου, αφήνοντας πίσω του θλίψη και σοκ στους συναδέλφους και την οικογένειά του.

Ο άτυχος άνδρας, πατέρας τεσσάρων παιδιών, ο οποίος καταγόταν από Δημοτική Κοινότητα του Άργους-Μυκηνών, βρισκόταν στο καθήκον όταν συνέβη το μοιραίο. Οι ακριβείς συνθήκες του θανάτου του διερευνώνται, ενώ εξετάζεται το ενδεχόμενο είτε να προκλήθηκε από παθολογικά αίτια είτε να οφείλεται σε ατύχημα, καθώς υπάρχουν πληροφορίες ότι μπορεί να γλίστρησε από το σκαλοπάτι του απορριμματοφόρου.

Οι συνάδελφοί του που βρίσκονταν μαζί του αντιλήφθηκαν άμεσα την κατάσταση και ειδοποίησαν ασθενοφόρο, το οποίο έφτασε στο σημείο σε σύντομο χρονικό διάστημα. Παρά τις προσπάθειες, ο εργαζόμενος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Σχόλια

ktimatologio 300x250

Ευχές για τις γιορτές

ebea efxes xristougenna 2025 2026
poulas καρτα2026 new
xatzinikolaou efxes2025
mantzounis efxes xristou2025
efxes fragkioudakis 2024 2025
karta labrou xristoygenna2025
kemp banner
newsletter banner anagnostis