banner ΕΟΣΣ food fest 2504 1280x350 01

Αργολίδα: Πήγε να ανάψει ένα κεράκι στον Άη Δημήτρη και γκρέμισε τη μάντρα

Απρόοπτο περιστατικό στους Μύλους ανήμερα της εορτής του Αγίου Δημητρίου – Η οδηγός κατέληξε στο μαντρότοιχο της εκκλησίας όταν τα φρένα δεν λειτούργησαν.

Αναστάτωση επικράτησε το μεσημέρι του Σαββάτου 26 Οκτωβρίου στους Μύλους Αργολίδας, καθώς ένα όχημα προσέκρουσε στον μαντρότοιχο του εκκλησιδίου του Αγίου Δημητρίου, που βρίσκεται στον προαύλιο χώρο του τοπικού νεκροταφείου. Η οδηγός, η οποία βρισκόταν εκεί για να ανάψει κερί και να προσκυνήσει την εικόνα του Αγίου, αντιμετώπισε σοβαρό πρόβλημα με τα φρένα του αυτοκινήτου της.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, το όχημα συνέχισε να κινείται χωρίς να ανταποκρίνονται τα φρένα, με αποτέλεσμα να προσκρούσει στον χαμηλό μαντρότοιχο της εκκλησίας και να προκαλέσει σοβαρές υλικές ζημιές.

Ευτυχώς, η ταχύτητα ήταν περιορισμένη, με αποτέλεσμα η οδηγός να μην τραυματιστεί, ενώ στο σημείο εκείνη την ώρα δεν υπήρχε πλήθος πιστών.

Σχόλια

ΕΥΧΕΣ ΠΑΣΧΑ

banner mantzounis pasxa2025
banner fragkioudakis pasxa2025
banner sideris
banner argiropoulou anastasia sassa
banner labrou pasxa2025
banner epimelitirio argolidas pasxa 2025
newsletter banner anagnostis