home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Το Costa Navarino προσελκύει επενδύσεις άνω των 400 εκατ. ευρώ και ξεπουλά βίλες

Νέες πτήσεις, πλήρης λειτουργία ξενοδοχείων για πρώτη φορά και επένδυση στο Real Estate, δίνουν υποσχέσεις για το μέλλον στη Μεσσηνία.
navarino agora

Στην πιο φιλόδοξη φάση ανάπτυξής του, το Costa Navarino στη Μεσσηνία βρίσκεται σε πλήρη λειτουργία, με νέες πτήσεις να διευρύνουν την πρόσβαση και επενδύσεις άνω των 400 εκατομμυρίων ευρώ να δίνουν νέα δυναμική στον τουρισμό της περιοχής.

Η επέκταση του Costa Navarino φαίνεται να μην έχει όρια, με τα ξενοδοχεία του να λειτουργούν σε πλήρη χωρητικότητα για πρώτη φορά στην ιστορία τους. Με το The Westin Resort Costa Navarino, το Mandarin Oriental, Costa Navarino, το The Romanos, a Luxury Collection Resort, και το W Costa Navarino να ανοίγουν τις πύλες τους, ο τουριστικός προορισμός φαίνεται να ακολουθεί μια δυναμική πορεία ανάπτυξης.

Ωστόσο, η εντυπωσιακή ανάπτυξη δεν περιορίζεται μόνο στα ξενοδοχεία. Η Navarino Agora, ένας πολυπολιτισμικός χώρος που προσφέρει πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων, και η κατοικημένη περιοχή Valley Greens αντιπροσωπεύουν την επέκταση της περιοχής πέραν του τουρισμού.

Το real estate αποτελεί σημαντικό κομμάτι της επένδυσης, με τις βίλες του Costa Navarino Residences να προσελκύουν ενδιαφέρον από όλο τον κόσμο. Η πρόσφατη παρουσίαση μιας συλλογής βιλών προς ενοικίαση ανοίγει νέες προοπτικές για όσους επιθυμούν να ζήσουν την πολυτέλεια της περιοχής.

Με τις νέες πτήσεις να διευρύνουν τη σύνδεση της περιοχής με τον υπόλοιπο κόσμο, ενισχύεται η τουριστική ροή στη Μεσσηνία. Η βελτιωμένη αεροπορική σύνδεση δείχνει τη δέσμευση της περιοχής στην αειφόρο ανάπτυξη και την προσέλκυση νέων επισκεπτών.

Με πλούσιες προοπτικές και συνεχή επένδυση, το Costa Navarino σηματοδοτεί τη νέα εποχή του τουρισμού στη Μεσσηνία.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis