home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Τον Ιούλιο στην Τρίπολη το 10ο Παγκόσμιο Συνέδριο Αρκάδων

Το φετινό Συνέδριο πραγματοποιείται υπό την Προεδρία της Παναρκαδικής Ομοσπονδίας Αμερικής
Τρίπολη πλατεία άγαλμα Κολοκοτρώνη

Μετά την τελευταία διαδικτυακή συνεδρίαση, το Παγκόσμιο Παναρκαδικό Συμβούλιο – Ένωση Ομοσπονδιών (Π.Π.Σ-Ε.Ο.) αποφάσισε τη διεξαγωγή του 10ου Παγκόσμιου Συνεδρίου Αρκάδων, 28 – 31 Ιουλίου, στην Τρίπολη.

Το φετινό Συνέδριο που πραγματοποιείται υπό την Προεδρία της Παναρκαδικής Ομοσπονδίας Αμερικής (Panarcadian Federation of America), το οποίο έρχεται να συνεχίσει έναν επιτυχημένο και χρήσιμο θεσμό, αν και τα παγκόσμια γεγονότα και οι δυσκολίες που προέκυψαν καθυστέρησαν τη διεξαγωγή του, συνεχίζει να δηλώνει την παρουσία του και να αποτελεί τη δυναμική εκπροσώπηση όλων των Αρκάδων ανά την οικουμένη.

Το συνέδριο είναι η έμπρακτη απόδειξη της πολύ μεγάλης αγάπης όλων των Αρκάδων για την ιδιαίτερη πατρίδα τους. Εκφράζει την ακάματη προσπάθειά τους να στηρίξουν την Αρκαδία και τους απανταχού Αρκάδες με νέες ιδέες και ενέργειες για μια θετικότερη παρουσία όλων στο  μέλλον.

Θα αποτελέσει βήμα για συζήτηση και διατύπωση κοινών θέσεων και πρακτικών, έτσι ώστε να πραγματοποιηθεί η φιλοδοξία που είναι η ισχυροποίηση και ο εκσυγχρονισμός του συνεδρίου σε συμβατά για την εποχή επίπεδα, ώστε να συνεχίσει να είναι το σημείο προσέγγισης του Αρκαδισμού και των Αρκάδων για το μέλλον.  

Θα αποτελέσει παράλληλα αντάμωμα των απανταχού Αρκάδων που ζουν και προοδεύουν σε όλο τον κόσμο, δίνοντας τους την ευκαιρία για προσέγγιση με τον τόπο και τους ανθρώπους του.

Θα ακολουθήσει αναλυτικό πρόγραμμα των εργασιών του Συνεδρίου  και όλων των χρήσιμων πληροφοριών που αφορούν τη διεξαγωγή του.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis