home design 800x400

Καλαμάτα: Επείγουσα διακομιδή 5χρονης από κρουαζιερόπλοιο στο Νοσοκομείο

Με πόνους στην κοιλιά και συμπτώματα σκωληκοειδίτιδας, η 6χρονη έπρεπε να μεταφερθεί στη στεριά

Κρουαζιερόπλοιο σημαίας Παναμά προερχόμενο από το Κότορ του Μαυροβουνίου και με επόμενο σταθμό τη Μύκονο, ενώ έπλεε ανοιχτά της Πύλου ενημέρωσε ότι 5χρονη από την Ιταλία με πόνους στην κοιλιά και συμπτώματα σκωληκοειδίτιδας πρέπει να μεταφερθεί στη στεριά.

Άμεσα το κρουαζιερόπλοιο προσέγγισε στο λιμάνι της Πύλου και λάντζα παρέλαβε τόσο το παιδί, όσο και τους γονείς του για να τους αποβιβάσει στο λιμάνι.

Εκεί τους περίμενε ασθενοφόρο του Κέντρου Υγείας Πύλου για να τους μεταφέρει στο Νοσοκομείο Καλαμάτας.

Όπως αναφέρει το λιμενικό:

«Τις βραδινές ώρες χθες ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή της Πύλου, από το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., ότι 5χρονη αλλοδαπή επιβάτιδα κρουαζιερόπλοιου σημαίας Παναμά, το οποίο βρισκόταν στη θαλάσσια περιοχή 27 ν. μ. νοτιοδυτικά της Πύλου, έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Η 5χρονη παρελήφθη από το Ε/Γ-Τ/Ρ “ΣΑΝΤΙΝΟ” Ν. Πύλου 34 και μεταφέρθηκε με ασφάλεια στον λιμένα Πύλου, από όπου διακομίστηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ αρχικά στο Κέντρο Υγείας Πύλου και στη συνέχεια στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας, ενώ το πλοίο απέπλευσε προς συνέχιση του δρομολογίου του».

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Exit mobile version